28 Temmuz 2017 Cuma

Chanserv Komutlari

ChanServ olacak - bu hizmet kontrol kanalı . Bu, ağ üzerindeki kanalları kaydetmek bunu atamak için izin verir operatörleriayarlamak için kullanıcılara bazı çok kötü erişimi kısıtlamak için, kanal modlarını tamamen kanalı kontrol kelimeyle - ve kanal açıklaması. Eğer bir değilseniz Kurucu erişim kanalı, ChanServ uygun kanalın ayarı ve bir kurucusu güven size buna kanalı ve erişimi yönetme hakkını verebilir olacaktır.


Aşağıdaki komutlar tamamında / Cs yerine / msg ChanServ olacak . Müşteri ekiplerinin geniş sayıdaki oldukları şekilde çalışır. Müşteriniz bu takım olmadığını yanıt verirse - yazmaktan çekinmeyin 
Komut:  /msg ChanServ olacak 

yardım

/Cs yardım - görüntüler ChanServ'den üzerinde yardım
/Cs komut yardım - görüntüler Belirli bir komut hakkında yardım

kanal üzerinde Tescil, kaldırma ve kimlik

/ Cs register # şifre opisanie_kanala kanalı - Kanal Kayıt. Açıklama kananala belirtilmesi gerekir, istediğiniz herhangi bir şey olabilir yazın.
/ Cs drop # kanal - kayıt kanalını iptal edin. ChanServ'e bir kanal silme komutu girildikten sonra bir saat içinde gerçekleşir.
/ Cs # kanal şifresini belirlemek - kanal ve erişim düzeyine Tanıtımı kurucu kanalı.

Kanal bilgilerini değiştirin

/ Cs info # kanal - adını - kanal hakkında mevcut tüm bilgileri görüntüler bir kurucusu , kısa bir açıklama, kanalda oturan kişi sayısı. Eğer bilgi gizleme etkinleştirilmiş ise - başarısız görmek için.
/ Cs # kanal kurucusu nick set kanal sahibiyle değiştir -. Başarıyla bu komutu çalıştırmak için, bir şekilde bu kanalda tanımlanmalıdır Kurucu . Nick kanal kayıtlı olması gerekir bulaşan bir.
/ Cs set # kanal takma halefi - Ayar varis olayı bir kurucu dropnetsya takma hukukun bir kurucusu gidecek kanalı. Nick varis kayıtlı olması gerekir. halef kaldırmak için, bir takma belirtmeden bu komutu girin: / cs halefi tarafından set #kanal .
/ Cs # kanal şifre new_password set - kanalda şifresini değiştirin. adı altında bir şifre ile bir kurucusu veya tespit edilen bir takım sokma gereklidir eski şifre gerekli değildir belirtin.
/ Cs set # desc kanal açıklaması - Set veya kullanırken görülecektir kanal açıklaması, değiştirmek / cs bilgi # kanal? .
/ Cs set # kanal url sitesi - kullanılırken görünür olacaktır kanalın web sitesi, bağlantı / cs info #kanal
/ Cs # kanal-posta Soap set - kullanılırken görünür olacaktır kanal e-posta adresleri, Set / cs bilgileri # kanal
/ Cs set # kanal ENTRYMSG metin - hoş veya bilgi mesajları Set kanala girişinde, her kullanıcı ChanServ'om görüntülenecek.
/ Cs set # kanal konu metin - ChanServ'i kullanarak kanalın konusunu değiştir. Genellikle konu komutu değişikliği durumlarında primenyatesya / konu #channel metin kanal ayarlarını engelledi.

kanal ayarları

/ Cs KEEPTOPIC üzerinde # kanal ayarlamak | off - Kanal ziyaretçi olduğunda konuyu kaydetmek kapalı (off) modunu, (açık) etkinleştirin veya. Varsayılan olarak, bu ayar kapalı.
/ Cs set # kanal mlock + bayraklar bayraklar - Ayar ve engelleme kanal modlarını , o zaman bayraklar komut değiştirmek imkansız olacaktır / mode #kanal + bayraklar bayraklar . Varsayılan olarak, kanal kayıt, Bayraklar set nt + .
/ Cs kanal kiplerini # kanal yola - Kanal bayrakları kilidini.
kapalı | / cs özel numaraya kanal ayarlamak kapalı (açık) etkinleştirin veya (kapalı) modu kanal gizlilik -. gizlilik modu, kimse komutunu kullanabilirsiniz zaman / cs info #kanal kullandığınızda listede görünmez, hem de kanalını / cs listesi <maske> .
kapalı | / cs kısıtlı direktifi üzerine # kanal ayarlamak kapalı Enable (açık) veya kanalına erişimin (kapalı) modu kısıtlama -. modda, erişim listesinde kayıtlı olan sadece bu kanala almak mümkün olacaktır.
/ Cs secureops # kanal ayarlamak | off - statüsü verilmesi ile (kapalı) koruma rejimi (açık) veya kapalı Enable operatör arasında erişim listesinde opa (@) düzeyine eşit bir seviyeye sahip olmayan kullanıcılar için kanala (@). nick erişim listesinde dile değildir Evlenebilecek op (@), hemen ChanServ'om kaldırılacaktır.
/ Cs LEAVEOPS üzerinde # kanal ayarlamak | off - (kapalı) DEOP modunda (açık) veya kapalı etkinleştirin. modu ayarlanırsa, ChanServ ilk oturum açan kullanıcı kanal kaldırılır olmayacak op . Varsayılan modu devre dışıdır.
/ Cs OPNOTICE üzerinde # kanal ayarlamak | off - başkasının komutları kullanırken (açık) veya kapalı Enable (kapalı) modunda kanal operatörleri için uyarıları almak / cs op / deop # kanal takma .
/ Cs nolinks üzerinde # kanal ayarlamak | off - İşçilerin korunması rejimini bağlamak için kapalı (off) (üzerine) etkinleştirin veya. modu kapalı ise, Nicki kullanıcı kanalı herhangi bir imtiyaz olduğunu nick, içine bağlanır ve aynı türde olan yararları olacaktır.
/ Cs topiclock üzerinde # kanal ayarlamak | off - (açık) etkinleştirir veya devre dışı kanal üzerinde (kapalı) konu kilit. konu kilidi açık olduğunda - ChanServ kanalda konuyu değiştirmeye izin vermeyecektir. Bundan sonra kanalda konu yalnızca tek takımı takım değiştirilebilir / cs konu metni ayarlayabilirsiniz .

erişim kanalı Levha

/Cs AOP # Kanal takma eklemek (durumunu elde liste AVTOOPYT bir kullanıcı ekleme - operatörünün kanalının girişindeki kanalı). Kullanıcı adı kayıtlı olması gerekir.
/ Cs erişim # kanal nick düzeyinde ekleyin - Kanal listesine erişmek için bir kullanıcı ekleniyor. akick (kullanıcı kanalı katılamaz), 3-4 - - AVTOOPYT seviyesi 10 ve - avtovoys 5-9 LEVEL katı -1: kullanıcının düzeyine bağlı olarak bazı kanal ayarlarına (varsayılan erişimi olacak yukarıda - ChanServ aracılığıyla Akiko, kiku erişim). Kullanıcı adı kayıtlı olması gerekir.
/ Cs erişim # kanal del nick - kanal erişim listesinden bir kullanıcıyı siler.
/ Cs erişim # kanal tüm del - Çıkarma tüm erişim listesinin girişlerini.
/ Cs erişim # kanal listesi - Erişim kanalının listesini görüntüleyin.

AutoKick (Akiko)

AutoKick - Ban + Kik kullanıcı ChanServ'i kullanarak kanalı girerken.
/ Cs akick # kanal add nick | nedenini maske - bir ekleme takma veya maske kullanıcı Akika listesi. "Nedeni" - gerekli bir parametre değildir. Joker karakterler, örneğin izin verilmektedir: ! / Cs akick #kanal tor ekleyelim * * * @ * - kanalının dışına atılacaktır, kimin yolu tüm kullanıcılar "tor" bir kombinasyonudur.
Tüm | maske | | numarası / cs # Canal del nick AKICk bir AKICK sayfasını sil -. tüm parametre gönderme yaparken Akiko sayfasından tüm girişleri kaldırır.
/ Cs akick # kanal listesi - Görünüm AKickleri.

Kanalda kullanıcıları yönetin

/ Cs # kanalını davet - ChanServ'den davetiye aldıktan, kanala gider. Bu kanal olmalıdır durumlarda kullanılır ı işaretleyinveya yasaklı .
/ Cs op | deop # kanal takma - ver ya kullanıcı durumunu kaldırmak operatörünün ChanServ'i kullanarak kanalının.
/ Cs unban # kanal - ChanServ'i kullanarak kendinizi yasağın kaldırılması. O dolayı kanala imkansız olduğu durumlarda kullanılır yasağı ve kendileri çıkarın.
/ Cs kick # kanal nick nedeni - Sil ChanServ'den kullanarak kullanıcının kanalını. "Akıl" - opsiyonel.

Temizleme kanalı

/ Cs net # kanal kullanıcıları - ChanServ olacak sunucudan tekme kanaldan tüm kullanıcıları.
/ Cs net # modları kanal - ChanServ tüm kanal reddeder bayrakları .
/ Cs açık # ops kanal - kaldırmak, ChanServ'i operatörleri (@) kanal operatörleri.
/ Cs net # kanalını dile - tüm kaldırmak ChanServ kullanıcılara dile (+).
/ Cs net # kanalını yasakladı - ChanServ yasakları listesini temizler.

kanal seçenekleri

Kanal Seçenekleri - ayarları (seçenekler) kanalın bir listesi. Her seçenek kullanıcı B bu seçeneği kullanabilirsiniz, böylece, bu erişim listesinde kayıtlı ve seviye seçenekleriyle daha düşük olmayan bir seviyede olması gerekir, belli bir seviyeye gelir.
/ Cs seviyeleri # kanal listesi - Görünümü her bir seçenek için kanal erişim düzeyleri yüklü.
/ Cs seviyeleri # kanal seti seçeneği seviyesi - Eğer seçeneklere erişmek sağlayacağı seviyeyi ayarlama (örneğin, güvenlik nedeniyle bu seviye koymak için tavsiye edilmez böylece seçenek, tescilli takma herhangi kullanılabilir anlamına gelecektir 0 seviyesini ayarlayın).
/ Cs seviyeleri # kanal seçeneği devre dışı - seçenek herkese açık değil, sadece kullanmak mümkün olacak Kurucu kanalı.

listesi seçenekleri

  • AUTOOP - ne düzeyde AVTOOPYT verilecektir (@).
  • AUTOVOICE - ne düzeyde verilecektir avtovoys (+).
  • AUTODEOP - ChanServ kullanıcı op koymak için izin vermez (@).
  • DAVET - komut kullanma yeteneği / cs # kanalını davet .
  • AKICK - Erişim Yönetimi kanal listesini AKICk.
  • SET - Kanal ayarlarında Erişim ( / cs ..... # kanal ayarlamak ).
  • SİL - net komuta erişim.
  • UNBAN - unban komutu erişim.
  • OPDEOP - vermek ve ChanServ'den olacak aracılığıyla op götürmek yeteneği ( / cs basın op | deop # kanal takma ).
  • KICK - kullanarak KIKU Erişim ChanServ'ün olacak ( / cs kick # kanal takma ).
  • LİSTE-ACC - Erişim yaprak (görüntüleme Erişim ? / Cs # erişim kanal listesi ).
  • DEĞİŞİM-ACC - Erişim yaprağı (bir değişikliğe Erişim eklenti #kanal / cs erişimi | del takma ).
  • MEMOREAD - okuyabilir hangi düzeyde not kanala gönderilen mesajlar.
  • MEMOSEND - hangi düzeyde kanal not mesajına gönderilebilir.
  • MEMODEL - not kanal mesajı silebilirsiniz hangi düzeyde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder