5 Ağustos 2017 Cumartesi

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri

Galatasaray Baskani Dursun Ozbek'in Fatih Terim'in tatilini yaptigi Bodrum'a gitmesi sari kirmizili taraftarlar arasinda heyecan yasatti.



Galatasaray'da teknik direktor Igor Tudor'un Ostersunds hezimeti sonrasinda camiada guven kaybetmesi sari kirmizililarda yeni teknik direktor arayislarini gundeme getirdi.

Bununla birlikte A Milli Takim'daki gorevine surpriz bir sekilde son verilen Fatih Terim'in de bosa cikmasi ozellikle sari kirmizili taraftarlari heyecanlandirdi. Camiada Terim'in tekrar donmesi icin yonetime baski yapilirken Mehmet Ozbek ve Can Topsakal'in basini cektigi ekip buna karsi cikiyor.

Dursun Ozbek'in Bodrum'a gidisi...

Yonetim kurulunda yasanan Terim anlasmazliginin yani sira baskan Dursun Ozbek'in dun Bodruma'a gitmesi saskinliga sebep oldu. Bunun sebebi ise Fatih Terim'in de Bodrum'da tatilde olmasi. Sari kirmizili kulupten konuyla ilgili bir aciklama gelmezken Dursun Ozbek'in ozel isleri sebebiyle Bodrum'da oldugu aktarildi. Ancak yasanan bu gelisme sosyal medyada taraftarlari heyecanlandirmaya yetti.

Ilk adres Fatih Terim olacak

Galatasaray'da Igor Tudor'la sezona baslanmasi beklenirken Hirvat teknik adamin alacagi sonuclarin gelecegini belirleyecegi ifade edildi. Genc calistirici ile yollarin ayrilmasi durumunda ise baskan Dursun Ozbek'in ilk olarak Fatih Terim'e gidecegi ve tecrubeli teknik adami tekrar yuvasina getirecegi konusuluyor.

Resmi siteden 'Terim' mesaji

2 gun once resmi siteden yapilan aciklamada, Lucescu gorusmesinin, Fatih Terim’in TFF’deki gorevine son verilmeden once basladiginin alti cizilerek, bir anlamda Fatih Terim'in gonlu almaya calisilmisti. Dunku hamle ise sosyal medyadan geldi. Galatasaray’in resmi Twitter hesabi, Fatih Terim’in futbolculuk kariyerine nokta koydugu gunun yil donumuyle ilgili bir paylasim yapti. ‘Tarihte bugun’ basligi ve kral taci semboluyle yapilan paylasimda, “Fatih Terim, 4 Agustos 1985’te futbolculuk kariyerini noktaladi” ifadesine yer verildi ve hocanin helikopterle sahaya indigi andan bir kare kullanilmisti.


Kaynak:YeniŞafak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder