8 Ağustos 2017 Salı

Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş ve Lucescu iddiası!

Ridvan Dilmen yeni sezon oncesinde gundemi degerlendirirken, milli takimda Lucescu'nun goreve gelis sureciyle alakali olarak carpici ifadeler kullandi.



BesIktas - Atiker Konyaspor macinda yasanan olaylar, Milli takimda Lucescu donemi, Spor Toto Super Lig'de Fenerbahce, Galatasaray, Trabzonspor ve Basaksehir'e dair Ridvan Dilmen, NTVSpor'da yayinlanan %100 Futbol'da degerlendirmelerde bulundu.

Iste Dilmen'in carpici aciklamalari;

"Konya'yi nasil bilirdik? Milli takim o kadar guzel ortamda oynadik derken, bir seyler donuyor. Bizim aklimizin ermedigi problemleri hissedebiliyorum. Tribunlerdeki gerginlik, ozellikle son 1 yildir hizla devam ediyor ve tavan yapti. Sayin Bakanimiz Osman beye de hosgeldin diyelim."

"Saha ici degil, saha disi konusulmali once. Ulke olarak butunlesmemiz lazim. Siyasi ve sosyal anlamda, her anlamda dusmanlik olmamali. Zaman zaman bizler de antipatik olabiliyoruz. Baris sezonu olmali. Bu sezonun adi baris sezonu olmali. Bizim ulkemiz cok guzel bir ulke. Insanlarimiz guzel insanlar. Sporun siyasete, siyasetin spora karistirmamak lazim. Mustafa Kemel Ataturk'u hepimiz seviyoruz. Ancak bunu siyasi malzeme olarak gormek her anlamda kotu. Cunku o dunyanin en buyuk lideri. Ben asla Izmir Marsi yasaklansin demem. Oyle bir ahlaksiz adam degilim, asla yapmam. Ancak Allah-u ekber sesleri falan bunlar olmamali sporda. Bu hemen manipule ediliyor. Ozelllikle sosyal medyada genclerimiz provakasyonlara dikkat etmeli."

'Kuluplerimiz yerle bir oldu'

"Ekonomik olarak kuluplerimiz yerlebir oldu. Talisca'yi oynatamiyorsunuz. Fenerbahce oyuncu satamadan alamiyor. Galatasaray UEFA'dan ceza aldi ve gidemedi Avrupa'ya. 3-4 yil sonra Bulgar ve Romanya Ligleri'ne donecegiz. Avrupa'da Arap ulkeleri, Ruslar kulup satin aliyorlar ve enteresan bonservis fiyatlari ortaya cikti. Piyasa cok degisti. Onlarin UEFA'da dosyasi yok ama UEFA'da. Bizim var. Yerel olarak tedbirleri almadigimiz icin borclaniyoruz ve transfer yapamayacak hale geldik. Alt yapiya da onem vermiyoruz."

'Once Lucescu ile konusuldu'

"Lucescu benim tanidigim en onemli teknik adamlardan birisi. Basarili teknik adamdir. Ben irkci bir insan degilim. Lucescu'nun da yanlis bir karar oldugunu dusunmuyorum. En azindan 4 mac icin. Uzun vadeli demiyorum. Ancak surecin isleyis tarzi sIkintili oldu. Fatih hocanin gidisi de, gelisi de. Cok net soyluyorum. Aksini iddia eden varsa gelip oturalim. Fatih hocaya 14 Temmuz'u, 15 Temmuz'da baglayan gece Alacati olayindan sonra TFF, yollari ayirma karari aldi ve sonra Lucescu geldi. Lucescu ile daha Senol Gunes aranmadan once konusuldu. Nicin Senol Gunes ile oturdunuz? Ayin 31'inde Romanya'da Lucescu ile anlastiniz, niye Senol Gunes ile gorustunuz? Anlamsiz tesebbusler guven ortaminda dakika 1 gol, 1. O zaman Konyali seyirci de sahaya giriyor."


Kaynak:Fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder