22 Temmuz 2017 Cumartesi

Cenk Ergün'den flaş açıklamalar!

Sohbet Et

Galatasaray'da Baskan Dursun Ozbek ve transfer icin Fransa'ya hareket ederken Cenk Ergun aciklamalarda bulundu.




alatasaray Sportif Direktoru Cenk Ergun, Ostersunds'e elenmesinin ardindan ilk kez onemli aciklamalarda bulundu. Ergun yapilacak transferler, gonderilecek oyuncular ve Tudor'a kadar her konuya degindi.
Iste Cenk Ergun'un aciklamalari su sekilde:
'TRAVMAYI ATLATMAK ZORUNDAYIZ'
Beklemedigimiz bir skor. Bu travmayi atlatmak zorundayiz. Oncelikle tum taraftarlardan, camiadan ozur dileriz. En az onlar kadar biz de uzgunuz. Ben de tribunlerden gelen biriyim. Werder Bremen macindan cikarken doktugum goz yaslari gibi yine icimiz kan agladi ama yapacak bir sey yok. Su anda bu bulundugumuz noktadan zirve yapmamiz lazim.
'SAMPIYON OLACAGIZ'
Bir degisim icerisindeyiz, takimda ciddi bir degisim var. Bircok arkadasimiz aramizdan ayrildi, yeni arkadaslarimiz katildi. Insallah yenileri de katilacaklar. Dolayisiyla devam etmek zorundayiz. Onumuzde 3 haftalik bir surec var lige kadar. Bu arada hazirliklarimizi en iyi sekilde devam ettirip yine bir kamp sureci dusunuyoruz cunku. Lige hazir olmamiz lazim, sampiyon olacagiz baska yol yok.
'GUCLENEREK CIKMAK LAZIM'
Mazeretlerimiz cok. Kisa bir ara, 2 haftalik bir aradan sonra takim calismalara basladi. 2 hafta sonunda rakibin karsisina ciktik. Onlar hazirdi. Bircok sebep var. Sentetik sahadan baslariz buraya kadar geliriz ancak mazeretlerin arkasina siginmamak lazim. Gercek olan, elendik. Bunu goguslememiz lazim, bu yasadigimiz durumdan guclenerek cikmamiz lazim. Bunu becerebilirsek, katilacak olan arkadaslarimizin da hazirlanmasindan sonra ligde guclu ve Galatasaray'a yakisir bir takim ortaya koyacagimizi dusunuyorum.
'GELECEK VE GIDECEK ARKADASLARIMIZ VAR'
Yonetimimiz ve baskanimizin bize verdigi destekle hocamizla devam ediyoruz. Agir bir maglubiyet, agir bir elenme elbette bunun yansilamalari olacaktir cunku sezona bu kadar iddiali baslamisken. Dedigim gibi mazeretlere siginmasak da bu basimiza geldi. Biz inandigimiz projemizle devam etmek istiyoruz. Daha yapacaklarimizi var. Daha henuz gerceklestiremedigimiz, gelecek ve gidecek arkadaslarimiz var. Onlari yaptigimiz zaman, daha tartisilabilir ve degerlendirilebilir bir ortamin Tudor icin olusacagini dusunuyorum. Umarim Tudor da bu olusturulan ortama yakisir sekilde devam edecek.
'EN KISA ZAMANDA TRANSFERLERI TAMAMLARIZ'
Sadece Tudor'un istedigi oyuncular degil. Tudor'un kurmak istedigi takim dahilinde talep ettigi oyuncular, yonetimimiz ve baskanimizin da onayiyla olusturuluyor. Ortak bir proje. Gecen sene devam eden bir takima geldi. Su anda henuz kurulamamis bir takim var. Kendisini gosterebilmesi icin umuyorum biz de en kisa zamanda transferleri tamamlariz. Elbette transfer donemi suresince birtakim firsatlar dogacakir. Tudor'a kendi istedigi ve yonetimin de hemfikir oldugu takimi kurma sansi verelim ki, o da basarisini gosterebilsin.
'KOLAY DEGIL'
Belhanda ve Gomis gec katildilar. Belhanda'nin bir sakatligi vardi, cok az antrenman yapabildi. Yanilmiyorsam mactan sadece 2 gun once antrenmana cikmaya basladi takimla birlikte. Kolay degil. Zaten yeni bir takima, yeni bir ulkeye, yeni bir lige adaptasyon zaman gerektiren seyler, bir de bu donemi antrenmansiz gecince... Ust duzey oyuncular; Gomis de, Belhanda da, Maicon da. Onlar antrenman eksIkliklerine ragmen takimla birlikte maca cikip ellerinden geleni yaptilar. Hepsinin arzusu ve istegi goruldu, kaliteleri de ortaya cikacaktir.
'ARAMIZDAN AYRILACAK OLAN OYUNCULAR VAR'
Yollarimizi ayirmayi dusundugumuz isimler var, teknik heyetle konustugumuz. Spesifik isimler olmasa da, bu bahsettiginiz isimler (Selcuk Inan, Tolga Cigerci, Lionel Carole) veya bunlarin icinden olacak isimler degil ama performansi dusuk olup kendine gelecek olan, dikkati cekilecek olan, performansi artacak olan ya da aramizdan ayrilacak olan oyuncular var. Su anda bunlari zikretmek icin dogru zaman degil.
'HEPSININ PESINDEYIZ'
Transferde bir degisIklik yok. Beni biliyorsunuz isimleri oldugu zaman soylemek istiyorum. Hakikaten biz bu durumdan maddi ve manevi negatif etkileniyoruz ama bircok isim var. Bunlarin cogu da yansidi. Biz hemen hemen hepsinin pesindeyiz. Dolayisiyla da kulubumuzn butcesi dahilinde, imkanlarimizi da zorlayarak, elimizden geleni yaparak bu arkadaslarimizi takimimiza kazandirmak istiyoruz. Denayer da gundemimizdeki oyunculardan biri.
'HEDEFIMIZ SAMPIYON OLMAK'
Hedefimiz sampiyon olmak. Macin ilk yarisi bittiginde tribunlere cagirip alkisladiklari takim ruhu ve mucadelesinin daha iyisini, sonuca gidenini baska arkadaslarin da katilimiyla taraftarlara seyrettirecegiz. Ciddi bir detek var kombine sayisinda. Maca gelen seyirci sayisini gordunuz. Ilk yari boyunca stada gelmeye devam ettiler, trafik skintisi nedeniyle gec gelen seyircilerimiz oldu. Onlara kendimiz affettirecegiz. (Ajansspor)



Kaynak:Hürriyet



Sohbet Et Arkadaşlık Kur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder