25 Temmuz 2017 Salı

Feghouli Galatasaray'da

Sohbet Etmek , Hiç bu kadar iyi olmamıştı ... SohbetClass

Galatasaraylilar mujde! Transferde besinci ucaktan inecek yildiz belli oldu: Sofiane Feghouli... West Ham’in Cezayirli sag kanat oyuncusuyla dort yilligina anlasma saglandi





Transferde ilk dort ucakla Mariano, Gomis, Maicon ve Belhanda'yi getiren Galatasaray, bir buyuk yildizi daha kadrosuna katiyor. Sari-kirmizili ekip uzun suredir pesinde oldugu Sofiane Feghouli'yi sonunda ikna etmeyi basarirken, dev transfer mujdesini yonetici Cenk Ergun verdi. Baskan Dursun Ozbek'le birlikte ciktiklari Fransa seferinden donen Ergun, Feghouli'yle gorustuklerini ve transferin bu hafta icinde bitecegini soyledi.

Ergun'un, Avrupa'ya veda etmenin uzuntusunu yasayan G.Sarayli taraftarlarin yuzunu guldurecek aciklamasi soyle: "Feghouli ile bire bir gorustuk. Umarim mutlu sona ulasacagiz. Temaslarimiz devam ediyor. Bu hafta icinde transfer netlesebilir diye tahmin ediyorum." Dort yil icin el sIkisilan 27 yasindaki Feghouli'ye yillik 3 milyon euro garanti ucret, West Ham'a ise 4.5 milyon euro bonservis bedeli odenecegi ogrenildi.
.


Kaynak:Fotomaç


SohbetClass , Sohbet Yeri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder