19 Temmuz 2017 Çarşamba

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Alexandre Pato'nun Menajeriyle Görüştü

Goztepe Baskani Mehmet Sepil, Cin Ligi'nde forma giyen unlu golcu Alexandre Pato'nun menajeriyle Istanbul'da gorustu.





Super Lig'in yeni takimi Goztepe, transferde Ngando, Castro, Selcuk Sahin, Gouffran, Scarione, Rotman, Ghilas ve Muhammed Enes gibi isimlere imza attirdi. Izmir ekibi dun de Sabri Sarioglu ile her konuda anlasti. Galatasaray'la sozlesmesi biten 32 yasindaki sag bekle 2 yillik sozlesme imzalanacagi aciklandi.
PATO'YLA GORUSMELER BASLADI
Goztepe Baskani Mehmet Sepil'in, Cin Tianjin Quanjian takiminda forma giyen Brezilyali golcu Alexandre Pato ile temasa gectigi iddia edildi. 28 yasindaki futbolcunun menajeriyle Istanbul'da bir araya geldigi belirtilen Sepil'in, transferle bizzat ilgilendigi ogrenildi.
Sambacinin bonservisi icin Cin ekibine 4 milyon euro oneren Sepil'in, teklifin kabul edilmemesi halinde 1 milyon euro karsiliginda kiralama yontemine gitmek istedigi kaydedildi.
PATO AYRILMAK ISTIYOR
Kariyerinde Milan ve Chelsea gibi takimlarin formasini giyen Pato'nun da Cin'den ayrilmak istedigi ileri suruluyor. Goz Goz, bu transferin gerceklesmesi halinde sponsorluklardan gelir bekliyor.
GOZTEPE ICIN BUYUK REKLAM OLACAK
Goztepe baskani Mehmet Sepil'in Pato transferiyle Izmir ekibinin tanitimi icin buyuk fayda saglayacagi, forma satislari ve reklam gelirleriyle futbolcunun giderlerini kapatmayi dusundugu ogrenildi.
Pato Cin Super Ligi'nde bu sezon 16 macta 9 gol, 2 asistlik performans sergiledi.


Kaynak:Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder