18 Temmuz 2017 Salı

Hem Vali, Hem Başkan Uyardı: İstanbul'da Öğleden Sonra Daha Ciddi Yağış Bekleniyor

Selin vurdugu Istanbul'un Belediye Baskani ve Valisinden aciklama geldi. Topbas, "Ogleden sonra daha ciddi bir yagis bekleniyor." dedi, Vali Sahin saat 14.00'u isaret etti.




Istanbul'da yasanan felaket sonrasi Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani Kadir Topbas ogleden sonra daha siddetli bir yagmurun beklendigini ve artik topragin doydugu icin daha fazla risk olusturacagini soyledi. Topbas vatandaslara disariya cikmamalari konusunda da uyarida bulundu.
"OGLEDEN SONRA DAHA CIDDI BIR YAGIS BEKLENIYOR"

Topbas'in aciklamalarindan satir baslari
"Bundan daha az yagislarda cok daha fazla tikanmalar olurdu. Yurttaslarimizin da yardimci olmasi lazim. Trafige cikmazlarsa daha rahat bir yasam surebiliriz. Ogleden sonra daha ciddi bir yagmur beklenmekte. Toprak suya doydu, ogleden sonra dikkatli olunmali. Benzer olaylar dunyanin pek cok yerinde yasandi. Dikkatli olursak sIkintisiz atlatiriz. Cok sukur Istanbul'da can kaybi olmadi."
VALI 14:00'U ISARET ETTI

Istanbul Valisi Sahin ise "Saat 14.00'ten sonra tekrar yogun bir yagis bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, aksam saatlerine kadar surmesini tahmin ediyor" dedi.
VALI SAHIN: TELAFI ETMEYE CALISIYORUZ

Istanbul Valisi Sahin "Uzun yillardir yasanmayan olcude bir yagis dususunu bugun yasiyoruz. Bunlari insallah hizla ve vatandasimizi en rahatsiz etmeyecek sekilde telafi etmeye calisiyoruz." dedi.
CARSAMBAYA KADAR SURECEK

Orman ve Su Isleri Bakani Eroglu, yagislarin Carsamba aksamina kadar surecegini soyledi.





Kaynak:Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder