27 Temmuz 2017 Perşembe

İBB, İstanbul'daki Fırtınanın Bilançosunu Açıkladı

Istanbul Buyuksehir Belediyesi aksam saatlerinden itibaren Istanbul'u etkisine alan yogun saganak ve firtina hakkinda aciklama yapti. Aciklamaya gore Istanbul'a 20 dakikada metrekareye 40 kilogram yagmur dustu.





Aksam saatlerinden itibaren Istanbul'u etkisi altina alip yerle bir eden firtina ve yogun saganak hakkinda Istanbul Buyuksehir Belediyesi detayli aciklama yapti.
IKI SANIYEDE BIR SIMSEK VE YILDIRIM OLAYI YASANDI

"Siddetli yagis esnasinda dakikada ortalama 25 simsek ve yildirim hadisesi ile yagis boyunca toplam 372 adet simsek ve yildirim hadisesi gozlemlenmistir. Yildirim dusmesi nedeniyle meydana gelen 2 adet yangin olayi meydana geldi. Kagithanede Odun Deposunda cikan yangin Itfaiye ekiplerinin mudahalesi ile kontrol altina alindi.

HAYDARPASA'DA BIR KISI YARALANDI

Yine Haydarpasa garinin kulesine vinc devrilmesi nedeniyle cikan yangin sonduruldu. Yaralanan bir vatandas vincin altindan cikartilarak hastaneye kaldirildi.

PANGALTI'DA DUVAR COKTU, 2 YARALI

Sisli Ilcesi Pangalti semtinde bulunan Ermeni mezarliginin duvari cokmesi sonucunda 2 vatandas yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Yagisla birlikte alarma gecen Istanbul Buyuksehir Belediyesi Itfaiye, ISKI, Yol Bakim, ISTAC, Park Bahceler, Zabita, AFAD ve Karayollari ekipleri su baskini ve gollenmelere mudahale etti.

IBB SEFERBER OLDU

IBB ekipleri su baskinlari ile 6388 personel 1194 arac, 417 motopomp, 786 dalgic pompasi ve ekipmanla mucadele ediyor.
153-Beyaz Masa ve 110 Itfaiye ye komuta merkezlerine yagisin ilk 5 dakikasi icerisinde 250 su baskini ihbari geldi.




Kaynak:Haberler


SohbetClass Güncel Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder