30 Temmuz 2017 Pazar

Pınar Altuğ'dan Olay Sözler: Cinsellik Olmadan Hayat Olur mu?

Unlu oyuncu ve sunucu Pinar Altug verdigi roportajda kendisini atesli buldugunu soyleyerek hayatta cinselligin cok onemli oldugunu soyledi.




Bir doneme damga vuran Cocuklar Duymasin dizisi Kanal D ekranlarinda yeniden baslarken, dizinin basrollerinden Pinar Altug cok konusulacak bir roportaj verdi. Kendisini atesli bulmayanlara "Tam tersi atesli bir kadinim. Sarisinim, uzun bacaklarim var" diyerek cevap verdi.
"ATESLIYIM, UZUN BACAKLI, UZUN BOYLU VE SARISINIM"

"Turkiye guzeli de secildiginiz halde atesli degil de evin sevimli kizi gibi algilaniyorsunuz..." sozlerine soyle yanit verdi: "Hic oyle degil. Sen dogru insanlarla konusmamissin! Bir kere fiziksel ozelliklerim geregi atesliyim; sarisin, uzun boylu, uzun bacakliyim... Ama ruhum hic o seksapeli one cikarip bir yere gelmeye uygun olmadi."

PINAR ALTUG: CINSELLIK OLMADAN HAYAT OLUR MU?

"Cinsellik, hayatin disinda tuttugunuz bir sey mi?" sorusunda ise Altug, "Tam tersi. Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi on plana cikarip bununla is yapmiyor olmam, ruhumun oyle olmadigi anlamina gelmiyor." diyerek iddiali bir cevap verdi.

"LIBIDOM YUKSEK"

"Yani anne olup 40 yasi gectikten sonra bile libidonuz yuksek..." sozlerine ise soyle yanit verdi: "Herhalde. Isin o tarafini kullansaydim eger, oooo... Ama bir sey elde etmek icin seksapelimi degil, tatli dil ve zekami kullanirim. Cinsellikle bir seyleri ele gecirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayi seviyorum. Eger kameralarin onunde kocamin kucagina oturup opmedigim icin cinsiyetsiz addediliyorsam bundan memnunum."


(Kaynak: Hürriyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder