30 Temmuz 2017 Pazar

Ünal Aysal'dan Fatih Terim yorumu

Galatasaray'in eski baskanlarindan Unal Aysal, Milli Takim'dan ayrilan Fatih Terim'in, sari-kirmizililara donme ihtimalini degerlendirdi.


Kendi doneminde polemik yasayarak ayrildigi Fatih Terim'in Galatasaray'la anilmasini yorumlayan Unal Aysal, tecrubeli calistiricinin Galatasaray'a donmesinin saglikli olmayacagini vurguladi.

"TAKINTILARIMIZDAN KURTULMALIYIZ"
Unal Aysal, kisisel aliskanliklardan kurtulmanin ihtiyac oldugunu dile getirdi. Aysal ayrica yeni yontem ve fikirlerle yukselmenin en temel ihtiyac oldugunun altini cizdi.

Aysel; "Fatih Terim konusunda bir fikir belirtmem dogru olmaz. Tek istegim, Galatasaray'in tekrar bir dunya markasi olmasidir. Bunun icin de kisilerle ilgili takintilarimizdan kurtulmamiz gerekiyor. Turk sporunun kendisini asagiya ceken tum aliskanliklarindan soyutlanarak dunya ile rekabet edebilme sansini, yeni yontem ve fikirlerle yukseltmeye calisilmasi gerektigine inaniyorum." dedi.

"BASKAN ADAYI DEGILIM"
Aysal, Galatasaray'in Ostersunds'a elenmesini icin; "Ostersunds karsisindaki kotu sonuclar yaniltici olabilir, sezon henuz baslamadi. Insallah yonetimin gayretleri ve masraflari bosa cikmaz. Ucuncu bir basarisizlik yili daha yasamayiz." seklinde konustu.

Son olarak erken secim ihtimalini de yorumlayan Aysal, sozlerini su ifadelerle noktaladi: "Secim simdilik gorunmuyor. Ben zaten daha once tekrar baskan olmak gibi bir dusuncem olmadigini aciklamistim. Yasadigimiz son sok neticeye ragmen yeni bir gelisme ihtimali simdilik yok gibi gorunuyor."


Kaynak:EnSonhaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder