16 Ağustos 2017 Çarşamba

Ada Beach & Club

Ada Beach & Club nerede? Ada Beach & Club nasıl bir yer? Adalar!
Ada Beach Club nerede - Ada Beach Club nasıl bir yer - Ada Beach Club hangi şehirde - Ada Beach Club hangi ilçede - Ada Beach Club'a nasıl gidilir - Ada Beach Club telefon numarası - Ada Beach Club iletişim - Ada Beach Club etkinlikleri - Ada Beach Club neyle gidilir - Ada Beach Club fotoğrafları




Ada Beach Club, Heybeliada'nın eşsiz çam ormanlarıyla çevrili Çam Limanı Koyu'nda tertemiz havası ve eşsiz doğasıyla hizmet sunmaktadır.

İstanbul'un yanıbaşında, şehirden çok uzaklarda hissedebileceğiniz Ada Beach Club'a ulaşımınız dahi çok keyifli olacaktır. Arkadaşlarınızla Kabataş, Bostancı, Kartal ve Avcılar'dan kısa bir deniz yolculuğu ile Heybeliada'da buluşabilirsiniz.

Ada Beach Club'ın bulunduğu Çam Limanı Koyu'na gitmek üzere, ücretsiz gezi tekneleri sizleri bekliyor olacak. Doyumsuz manzara eşliğinde, keyifli bir tekne turu sonunda artık Ada Beach Club'dasınız.

Sizler için özel olarak hazırlanmış kum ya da çim alanlardan, platformlardan ya da özel localardan herhangi birini tercih edebiliyorsunuz.

Farklı lezzet seçenekleri ile cafe ve balık restaurant hizmetlerinden faydalanabilir, heyecanlı bir mini golf turnuvası ya da plaj voleybolu sonunda kendinizi serin sulara bırakabilirsiniz.

Huzurlu bir ağaç gölgesinde şelaleden akan suyun sesiyle kitabınızı okuyabilir, sınırsız internet gezintisi yapabilirsiniz.

Yaz sezonu boyunca farklı organizasyonlar ve gün içi sürprizler keyfinize keyif katacak,günün sonunda yüzlerde gülümseme ve huzur ifadesiyle tekrar gelmeyi dileyeceksiniz.

Haydi, kitabınızı ve plaj kıyafetlerinizi almanın zamanı geldi. Ada Beach Club, bütün güzelliği ve saflığıyla Heybeliada'da sizleri bekliyor.











Mekanlar GezBlog .... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder