3 Ağustos 2017 Perşembe

Beşiktaş'tan resmi Gökhan Gönül açıklaması! Taraftarı üzen haber...

BesIktas'a sezon oncesinde futbolculardan kotu haber gelmeye devam ediyor. Gokhan Tore ve Atinc'tan sonra bir kotu haber de Gokhan Gonul'den geldi. BesIktas, Gokhan Gonul'un sahalardan 6 hafta uzak kalacagini acikladi.



BesIktas'ta sakatlik soku! Siyah-beyazlilarda Gokhan Tore ve Atinc Nukan'in ardindan Gokhan Gonul'den de kotu haber geldi.
Son idmana agrilari sebebiyle katilmayan Gokhan'in yapilan kontrollerinde kaval kemiginde stres kirigi goruldu. BesIktas Kulubu konu ile ilgili su aciklamayi yapti:
Basarili oyuncumuz Gokhan Gonul'un sag bacaginda olusan agri sIkayeti nedeniyle yapilan tetkikler sonucu; sag tibia (kaval) kemiginde stres reaksiyonu ve kemik zari (periost) odemi tespit edilmistir. Bu sorunun ileride stres kirigina donusmesini engellemek ve iyilesme surecini hizlandirmak amaciyla bugun Acibadem Fulya Hastanesi'nde, Saglik Kurulu Baskanimiz Dr.Sarper Cetinkaya tarafindan oyuncumuz ameliyat edilmistir. Operasyonu basarili gecen oyuncumuzun 6 hafta sonra takim ile calismalara baslamasi planlanmistir.
BesIktas Ailesi olarak Gokhan Gonul'e gecmis olsun dileklerimizi iletiriz.



Kaynak:Hürriyet


SohbetClass , Sohbet Et , Arkadaşlık Kur... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder