3 Ağustos 2017 Perşembe

Fernando KAP'a bildirildi!

Cim Bom’da mutlu son... Galatasaray, Brezilyali on libero Fernando’nun transferinde tum puruzleri giderdi. 30 yasindaki futbolcu, bugun saat 21.30'da Istanbul'a gelecek. Galatasaray, oyuncuyla gorusmelere baslandigini KAP'a bildirdi.




Galatasaray sonunda on liberosuna kavusuyor... Sari-Kirmizili takimda Felipe Melo etkisi yaratmasi beklenen Fernando Reges’in transferinde tum puruzler giderildi. 30 yasindaki futbolcu bugun saat 21.30'da Istanbul'a gelecek. Fernando daha sonra Galatasaray’in Avusturya kampina katilacak.

Burada takim arkadaslari ve yeni hocasiyla tanisacak olan Fernando, 5 Agustos’ta Hertha Berlin ile oynanacak hazirlik macinda sahada olmak istiyor. Porto’da yildizini parlattiktan sonra Manchester City’ye transfer olan ve kalitesini Premier Lig’de de kanitlayan Fernando, Cim Bom’da Selcuk’un orta sahadaki partneri olarak gorev yapacak. Ancak Ndiaye’nin, Selcuk’tan formayi kapmasi halinde, bambaska bir takim izleyebiliriz.

Ucuncu Brezilyali olacak

Fernando Reges, orta sahada savunma direncini arttirma konusunda cok onemli bir hamle olarak goruluyor. Ancak Sambaci’nin hucuma katkisi oldukca dusuk. Bu nedenle yanina daha hucumcu isimlerin adapte edilmesi dusunuluyor. Yeni sezonda bambaska bir kadroyla sahneye cikacak olan Sari-Kirmizililar, diger taraftan Maicon ve Mariano’dan sonra ucuncu Brezilyali futbolcusuna kavusacak.

Galatasaray KAP'a bildirdi

Iste o aciklama:

Sari-Kirmizililar, 30 yasindaki futbolcuyla gorusmelere baslandigini KAP'a bildirdi.

Profesyonel futbolcu Fernando Francisco Reges in Kulubumuze transferi konusunda futbolcu ve kulubu Manchester City FC ile resmi gorusmelere baslanmistir.

Kamuoyuna saygiyla duyurulur.




Kaynak:Fanatik


SohbetClass...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder