15 Ağustos 2017 Salı

Hava durumu 15.08.2017

Hava sicakliginin kuzeydogu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacagi, diger yerlerde degismeyecegi tahmin ediliyor



Istanbul'da bugun havanin parcali ve cok bulutlu, aralikli saganak yagisli olacagi tahmin ediliyor. Istanbul'da cuma gunune kadar araliklarla hafif yagis gecislerinin yasanmasi bekleniyor. Yagislarin carsamba aksam saatleri ile persembe ogle saatleri arasinda kisa sureli gok gurultulu saganak seklinde olmasi bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bolge Mudurlugu'nden alinan bilgiye gore, bugun bulutlu havanin hakim oldugu kentte, sicaklik 30 derece civarinda seyrediyor. Istanbul'da yarin saat 03.00'da baslamasi beklenen saganak, basta kuzey ilceler olmak uzere tum kentte gun boyunca etkili olacak.

Gok gurultusunun de eslik edecegi saganak, persembe gunu araliklarla devam edecek. Yagisa bagli olarak hava sicakliginin mevsim normallerinin altina inmesi ongoruluyor. Kentte, cuma gunu ise parcali bulutlu havanin hakim olmasi bekleniyor. Hafta sonunda ise Istanbul'da hava az bulutlu olacak ve sicaklik mevsim normallerinde seyredecek.

Yapilan son degerlendirmelere gore, yurdun kuzey kesimleri ile Dogu Akdeniz'in parcali yer yer cok bulutlu, Marmara'nin kuzeydogusu, Karadeniz kiyilari ile Artvin, Kars, Ardahan, Agri ve Igdir cevrelerinin kisa sureli ve yerel olmak uzere saganak ve gok gurultulu saganak yagisli, diger yerlerin az bulutlu ve acik gececegi tahmin ediliyor.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder