1 Eylül 2017 Cuma

Belediye, Ihlamurlarini Teslim Edip Yasli Adamdan Ozur Diledi

*Bu haberi Tv-den izlerken ne kadar üzüldüğümü anlatamam , bir o kadar da kızdım ne yazık ki , 
-* Bazen bizler bir şeyleri evet kuralına göre yapıyor olabiliriz , Ama yaşlı amcaları teyzeleri şöyle görmek ve o içindeki acıyı hissetmek tarif edilmez,
-*Ne güzel kendisi yetiştirmiş kendisi satıyor. Allah c.c yardımcın olsun ... Amcam . !




Haberi sizinle paylaşalım ;

Sakarya Buyuksehir Belediyesi, zabitanin ihlamurlarina el koymasi nedeniyle aglayarak Turkiye'nin gundemine oturan 80 yasindaki Recep Aktas'tan ozur dileyerek, ihlamurlarini teslim etti.

Ihlamurlari icin aglayan yasli adam icin Sakarya Buyuksehir Belediye harekete gecti.
YASLI ADAMDAN OZUR DILEYIP IHLAMURLARINI GERI VERDILER

Dun, kentin en islek caddesinde ihlamur satmaya calisan Recep Aktas, zabitanin ihlamurlarina el koymasi uzerine aglarken, cevresindekiler zabitaya tepki gosterdi. Aktas'in goruntulerini izleyenler sosyal medyada olayi Turkiye gundemine tasidi. Bugun, Sakarya Buyuksehir Beledisi sosyal medya hesabindan yasli adamdan ozur dileyerek, ihlamurlarin iade edildigini belirtti.

Sakarya Buyuksehir Belediyesi sosyal medya hesabindan su mesaji paylasti:
"YASANAN HADISE HEPIMIZI UZMUSTUR"

Bayram oncesi yapilan rutin zabita denetimi kapsaminda sehir merkezinde seyyar saticilarla ilgili calisma yapilmistir. Sehrimizin en islek caddesinde seyyar olarak ihlamur satan Recep amcamiz ile zabita ekiplerimiz arasinda hepimizi uzen bir hadise yasandi.

"RECEP AMCANIN IHLAMURLARI GERI VERILDI"

Dun gece Recep amcamiza ve ailesine derhal ulasilmis ve ihlamurlari kendisine teslim edilmistir. Recep amcamiza destek saglamak icin kurulan diyalog neticesinde aile bireyleri sosyal yardima ihtiyaclari olmadigini belirtmislerdir.
"ZABITA, RECEP AMCAYI RENCIDE EDECEK DAVRANISTA BULUNMADI"

Ilk inceleme sonunda zabita ekiplerinin olay aninda Recep amcamizi rencide edecek sozlu bir davranisinin olmadigi gorulmustur. Ancak zabitanin ihlamur fidelerine gecice sureligine el koymasi Recep amcanin duygusal olarak kirilmasina neden olmustur.
"INCINEN HERKESTEN OZUR DILIYORUZ"

Bir bayram arifesinde Recep amcamizi incitmek ve kamuoyunda bu sekilde gundeme gelmek herkesten cok bizleri uzdu. Bu olayla ilgili basta Recep amcamiz olmak uzere kalbi incinen tum vicdan sahibi halkimizdan ozur diliyor, hayirli bayramlar diliyoruz.

Kaynak:Haberler

*-Umarız böyle insanlara yardım edebiliriz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder