18 Eylül 2017 Pazartesi

Dugun gununuzde yapmaniz gerekenler Neler?

Düğün gününüzde yapmanız gerekenler Neler?
Tüm düğün hazırlık sürecini sakin geçiren, düğün organizasyonubkonusunda yardım alan gelinler bile düğün günü çok yaklaştığında heyecanlarına ve telaşlarına engel olamıyorlar.



Kendinizi çok daha iyi hissetmenizi ve hazırlıklı olmanızı sağlayacak tüyoları sizlerle paylaşıyoruz. Bu maddeleri okuyup uyguladıkça kendinizi düğüne çok daha hazır ve güvenli hissedeceksiniz.



Yemek yemeyi unutmayın
Özellikle de kahvaltı yapmayı sakın es geçmeyin. Çünkü gün içerisinde bir daha yemek yemek için vaktiniz olmayabilir. Ama sağlam ve güzel bir kahvaltı sizi gün boyu ayakta tutacak ve enerjinizi bitirmeyecektir.



Günlük ilaçlarınızı unutmamalısınız
Eğer her gün düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız var ise onları mutlaka ya yanınıza alın ya da unutmamak için telefonunuza hatırlatıcı hazırlayın. Bu yoğun günün ardından sağlık problemi yaşamamak için kendinize iyi bakmalısınız.

Suyun rahatlatıcı etkisinden faydalanın
O gün o kadar koşuşturacak ve terleyeceksiniz ki gün boyu vücudunuz su kaybedecek. Bu nedenle düğün gününüzde su şişenizi yanınızdan ayırmayın ve devamlı su için. Ayrıca sabah uyandığınızda da ılık ve sakin bir duş almayı ihmal etmeyin.



Acil durum çantanız hazır olsun :) :)
Bu acil durum çantanızda yedek ve rahat bir ayakkabı, telefonunuzun şarj aleti, ağrı kesici, bir iğne ile iplik, ıslak ve kuru mendil ile şeffaf bir yara bandı olmalı. Çünkü her duruma hazırlıklı olmak sizi rahatlatacaktır.

Gülümseyin
Düğün gününün sabahından itibaren başlayan stres ve koşturmaca yüzünden yüzünüz istemsiz bir şekilde asılabilir. Ama asmayın ve daima gülümseyin. Bu sizin hayatınızdaki en güzel ve en unutulmaz günlerden biri. Gelecekte sizin ve herkesin akıllarında bu günün hatıraları canlanırken sizin yüzünüzün şekli ve duygularınız geceye imzasını atacaktır. Bu gecenin tadını çıkarın ve otuziki dişinizi göstermeyi hiç ihmal etmeyin. Ayrıca fotoğraflarda da güzel çıkmanızın yolu gülümsemekten geçer, unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder