1 Eylül 2017 Cuma

Kurban Bayramı Mesajlari

-*Blog sitesi olarak , uzaktaysa bile arayarak kutlamanızı , Halini hatrını sormanızı istiyoruz.

Bayram mesajlari bugunun en cok aranan konularindan biri. Kurban Bayrami'nin birinci gununu yasadigimiz bu ozel gunde, sevdiklerinize gondereceginiz bir bayram mesaji onlari mutlu edecektir. Dilerseniz sosyal medya hesaplarinizda veya telefon uygulamalarindan mesaj olarak gonderebileceginiz bayram mesajlarini haberimizde derledik. Iste Kurban Bayramina ozel en guzel bayram mesajlari



Kurban Bayrami'nin anlamina ve onemine uygun en guzel bayram mesajlarini haberimizde sizler icin derledik. Bayramlarda sevdiklerinize, goremediginiz yakinlariniza en azindan bir mesajla tebrik edip, onlarin bayramini kutlamak isterseniz, en guzel ve en guncel bayram mesajlarini haberimizde bir araya getirdik. Dilerseniz, Facebook, Twitter ve kisa mesaj olarak bayram mesajlarini degerlendirebilirsiniz. Iste Kurban Bayrami'na ozel en guzel bayram mesajlari

Kurban Bayrami bu sabah kilinan bayram namazi ile basladi. Bayramlarda adetlerimize ve geleneklerimize gore yakinlarimizi ziyaret etmemiz ve bu ozel gunlerde onlarla bir arada olmamiz on gorulur.. Fakat bayramda sevdiklerinizle bir arada olamiyorsaniz bir bayram mesaji gondererek onlari hatirladigini gosterebilirsiniz. Iste Kurban Bayrami'na ozel hazirlanmis bayram mesajlari ve resimli bayram tebrikleri
Kestiginiz kurbanlar kabul olsun.. Iyi niyetle basladigimiz her gun sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayraminiz mubarek olsun.

Hayat nefes aldigimiz kadardir, gercek olan guzellikler yasandikca anlasilir bu guzel gunde birlikte yasamanin umidi ile Kurban Bayraminizi Kutlariz..

Vesile olalim kardeslige ve barisa. Yorulalim hepimiz yarinki ugrasa. Tat alalim, varalim yuce Allah"a. Eriselim birlikte nice bayramlara. Mubarek kurban bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim.

Hayir kapilarinin sonuna kadar acik, kaza ve belalarin bertaraf oldugu Kurban Bayrami’nin yasadiginiz tum sorunlari alip goturmesi dilegiyle..

Kurban Bayraminiz mubarek olsun, tum dertleriniz deva bulsun.

Yureklerde bir esinti ve baris paylasimina en sicak “merhabadir” bayramlar.

Guzellik, birlik, beraberlik dolu, daha guzel ve mutlu bir Kurban Bayrami diliyoruz. Buyuklerimizin ellerinden kucuklerimizin gozlerinden opuyoruz.

Dostlugu, sevgiyi ve gelecegi… Asimizi, ekmegimizi, soframizi… Huznumuzu, acimizi, yalnizligimizi paylastigimiz; birlik ve beraberligimizi, kardeslik ve dostlugumuzu en sicak sekilde hissedecegimiz mubarek Kurban Bayraminizi tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Bu mutlu gunde, guzel insanlara, ozel insanlara, hani vazgecemediklerimize, sevgilerimizi, saygilarimizi, dualarimizi gonderiyoruz. Her gununuz bir bayram olsun..

Bugun sevinc gunu, kederleri bir yana birakip mutlu olalim. Kurban Bayramini doya doya yasayalim. Hayirli bayramlar!

Kalplerde sevgi olsun, gozlerimiz isIk dolsun. Kurban Bayraminiz kutlu olsun

Gecenin guzel yuzu yuregine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler basucunda olsun, gunes oyle bir geceye dogsun ki, dualarin kabul ve Kurban Bayraminiz mubarek olsun!

Mubarek Kurban Bayraminizi tebrik eder hayirlara vesile olmasini dileriz. Bu hayirli gunde dualariniz kabul olsun. Dualarinizi eksIk etmeyin…

Mubarek Kurban Bayramini sevdiklerinizle beraber saglikli ve huzur icinde gecirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...

Gonuller bir olsun bu mubarek ayda dusuncelerimiz hem fikir olsun Allah"in yolunda, hayirlara vesile olsun bu mutlu gun tum Muslumanlara Kurban Bayrami"niz mubarek olsun canim dostlarima.

Kainatin yaraticisi ve alemlerin Rabbi yuce Allah"a sonsuz sukurler olsun Kurban Bayrami bereketiyle, bolluguyla gelsin, tum insanlik icin hayirlara vesile olsun. Bayraminiz Kutlu olsun...

Damaginizi, ruhunuzu ve cevrenizi tatlandiran, gercekten guzel ve bereketli bir Kurban bayrami dileriz. Hayirli Bayramlar...

Mubarek Kurban Bayraminizi kutlar, hayirli gunlere haberci olmasini temenni ederim.

Sema kapilarinin acik oldugu bugunde heybenizde tohum tohum dua menekseleri sacmaniz temennisiyle hayirli bayramlar.

Heyecan ve ozlemle beklenen kutsal Kurban Bayrami geldi, hosgeldin. Mubarek bayram ulusumuza saglik, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayirli bayramlar dilegiyle.

Mubarek Kurban Bayraminizi tebrik eder hayirlara vesile olmasini dileriz. Bu hayirli gunde dualariniz kabul olsun. Dualarinizi eksIk etmeyin...

Bayramlar, insanlar arasindaki karsilikli sevgi ve sayginin percinlendigi gunlerdir. Bayramlar, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kardesce kucaklastiklari gunlerdir. Kurban Bayraminiz mubarek olsun

Bu mutlu gunde, guzel insanlara, ozel insanlara, hani vazgecemediklerimize, sevgilerimizi, saygilarimizi, dualarimizi gonderiyoruz. Her gununuz bir bayram olsun..

Damaginizi, ruhunuzu ve cevrenizi tatlandiran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Gulerek geldi Mubarek Kurban Bayrami, simdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan'ima bu Mubarek Kurban Bayraminda herkes mutlu olur insallah dualarim Allah'ima..

Kuskunlerin baristigi, sevenlerin bir araya geldigi, rahmet ve sefkat dolu gunlerin en degerlilerinden olan Kurban Bayraminiz kutlu olsun.

Gonuller bir olsun bu mubarek ayda dusuncelerimiz hem fikir olsun Allah"in yolunda, hayirlara vesile olsun bu mutlu gun tum Muslumanlara Kurban Bayrami"niz mubarek olsun canim dostlarima.


Kaynak:Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder