2 Ekim 2017 Pazartesi

Beşiktaş'ta şok kavga

Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası siyah beyazlı takımın soyunma odası karıştı. Kavga eden Caner ve Talisca'yı takım arkadaşları ayırdı.




Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından, siyah beyazlı takımdan Caner ve Talisca arasında tartışma yaşandı.

Caner, maçta yaptığı hatalı bir pas sonrası kendisine el hareketi yapan Talisca'ya soyunma odasında küfür etti ve Brezilyalı oyuncunun üzerine yürüdü. Bu durum sonrası ayağa kalkan Talisca, Caner'in bacağına tekme attı. Diğer oyuncuların araya girmesi ile olay yatıştırıldı.

Cezalı olduğu için olay sırasında soyunma odasında olmayan Teknik Direktör Şenol Güneş, daha sonra oyuncularının yanına gitti. Güneş takıma yaptığı konuşmasa yaşananların kabul edilemez olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı Caner ve Talisca'nın birbirlerinden özür dilemesini ve tartışmanın sonlandırılmasını istedi.

Şenol Güenş yaptığı kısa konuşmanın ardından soyunma odasından ayrıldı.

Olay sonrası Beşiktaş yönetiminin iki futbolcuya da para cezası vermesi bekleniyor. Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında Caner ve Talisca'ya verilecek ceza belirlenecek.


Kaynak:eurosport

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder