8 Kasım 2017 Çarşamba

Man.City bu sene çok farklı !!

Man.City maçlarını elimden geldiğince izliyorum.Nazar değmez umarım buraya yazınca ama , gerçekten çok iyi bir futbol anlayışları var.




---Premier Lig'in de 11 maç sonunda 10 Galibiyet 1 beraberlikleri var. Bunun yanında 38 gol atıp , 7 gol yediler. Bu sene ayrıca farklı galibiyetleri de oldu.

Man.City 5-0 Liverpool 
Watfold 0-6 Man.city
Man.City 7-2Stoke City

     Bu sene futbola ayrı bir heyecan katıyor diyebiliriz.Tabii ki bunda Pep Guardiola'da etkili . Ayrıca gecenlerde farklı bir takımda olsaydım , geçen sene gönderilmiştim. Diye bir cümle kullandı hoca.Son derece haklı aslında.Elbette Man.City oldukca pahalı bir kadroyada sahip.Özellikle Sergio Agüero , Gabriel Jasus , Raheem Sterling skora katkı veren bir çok oyuncusuda mevcut.Yani skorları bir çok futbolcu paylaşmış gözüküyor.

   Ayrı bir parantez konusu da kesinlikle Kevin de Bruyne , bu yıl oyunuyla , Avrupa da en iyi oyuncu olarak gösterilmeye başlandı.Orta sahada Fernandinho'nun da olması mükemmel bir takım haline getiriyor.(Bir Galatasaraylı olarak keşke alabilsek bizim orta sahaya ama neyse ) 

  Tabi ki ben en çok Man.City Man.Unt maçını beklemekteyim . Hemen tarihini sizlere yazayım . 10/12/2017 yılında bu maçı izleyebileceğiz.

O zamana kadar bakalım City nasıl bir gelişim sergileyecek ... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder