24 Temmuz 2017 Pazartesi

Efsane dizi 'Çocuklar Duymasın'ın dönüşü muhteşem oldu!

SohbetClass

23 Temmuz tarihinin izlenme oranlari belli oldu. Ilk bolumuyle ekrana gelen "Cocuklar Duymasin" dizisi 1. siraya oturdu.


23 Temmuz tarihinde; Total'de Kanal D'de ilk bolumuyle ekrana gelen "Cocuklar Duymasin" dizisi 1. siraya otururken, 2. sirada "Cocuklar Duymasin"in tekrari, 3. sirada ise FOX'ta yayinlanan "Ilk Bulusma" yer aldi.

AB'de, "Cocuklar Duymasin" 1. olurken, 2.'lik "Cocuklar Duymasin"in tekrarinin, 3.'luk ise "Ilk Bulusma"nin oldu.

Efsanevi dizi Cocuklar Duymasin yeni sezonunun ilk bolumuyle dun aksam izlendi. Yeni maceralariyla izleyicilere eglenceli anlar yasatan Cocuklar Duymasin'in yeni bolumu merak edildi. Pazar aksamlari ekranlara gelen Cocuklar Duymasin 2. bolum fragmani ise henuz yayinlanmadi.

Eski dostlar bulusuyor, kahkaha kaldigi yerden devam ediyor!

Uzun bir suredir is dunyasindan ayri kalmak isteyen Tas Firin Haluk’a, Fis Fis Ismail’in sirketinde ihtiyac vardir. Onemli bir proje icin Haluk’un ise geri donmesini isteyen Ismail Bey, Haluk’u ikna etmeye calisir. Haluk’un, bu zamana kadar hic kimsenin sozlesme imzalatamadigi Bilincli Osman’i ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu is gorundugu kadar kolay degildir... Haluk’u cok zor gunler bekler.

Meltem, Gonul ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Haluk’un da detoks yapmasini isteyince birbirinden eglenceli anlar yasanir. Tam bir TEOG annesi olan Gonul, Merve ve Orcun’u TEOG kampina alir. Surekli test cozmesi gereken cocuklara internet yasaklanir.

Ote yandan Emine’nin basi, kayinvalidesi Kukrek Kadriye ile beladadir. Sosyal medyaya dusen Cayci Huseyin oldu haberleri ortaligi karistirir. Gonul, bir eski dostlar yemegi organize eder. Bu yemege tum eski dostlar davetlidir. Dekolte kafa Selcuk’un sac ektirip ektirmedigi ve kendisinden yirmi bes yas kucuk genc sevgilisi buyuk bir merak konusudur...

Kaynak:superhaber



SohbetClass

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder