27 Ekim 2017 Cuma

Galatasaray pişmanlığı! F.Bahçeli yıldız...

Spor Toto Super Lig takimlarindan Fenerbahce'nin yildizi Mehmet Ekici, bir turlu sakatliklardan yakasini kurtaramamasindan sIkayetci.




Buyuk umutlarla geldigiFenerbahce’de ofansif orta saha sorununu cozmesi beklenen Mehmet Ekici'nin pesini sakatliklar bir turlu birakmiyor.
Yaz doneminde oynanan hazirlik karsilasmasinda sakatlanan oyuncu, ilk kez Super Lig'in 5. haftasindaki Alanya karsilasmasinda sure alirken bu sure zarfinda 3 farkli bolgeden sorun yasadi.
Deneyimli orta saha F.Bahce formasi altindaki tek 90 dakikasini Teleset Mobilya Akhisar karsilasmasinda oynadi. BesIktas derbisinde de 45 dakika sure alan Mehmet, henuz gol atamadigi gibi asist yapma basarisi da gosteremedi.
DERBI UZUNTUSU
Bu duruma uzuldugunu belirten 27 yasindaki futbolcu, ozellikle G.Saray derbisini kacirdigina pisman. Bir an once iyilesip yeniden oynamak istedigini belirten Mehmet, “Bu sezon en cok G.Saray macinda oynayamadigim icin uzgunum. Takimi yalniz birakmak istemezdim. Bolu’daki hazirlik etabindan sonra surekli sakatlandim. Bunun sebebi gecen yil Trabzonspor'da kadro disi birakilmis olmam. Teknik direktorumuz Aykut Kocaman hic risk almadan beni tam anlamiyla hazir olunca sahaya suruyor ama yine de sakatlaniyorum. Sanssizlik yakami bir turlu birakmiyor” ifadelerini kullandi. (Skor)


Kaynak:hurriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder