9 Kasım 2017 Perşembe

Twitter resmen 280 karakter!

Twitter test asamasinin sona ermesiyle birlikte soz verdigi ozelligi tum kullanicilar icin devreye sokuyor. Artik tweet'ler 280 karakter atilabilecek. Boylece Twitter kurulusundan bu yana ilk kez 140 karakter sinirini esnetmis oldu.




Twitter bugun itibariyle ilk kez kendi kuralini bozuyor ve 140 karakter sinirini 280'e cikariyor. Boylece kullanicilar attiklari tweet'lerde 140 karakter sinirina tabi olmayacak; 280 karaktere kadar tweet atabilecek. Bu yeni ozellikten faydalanabilmek icin herhangi bir islem yapmaniz gerekmiyor; Twitter hesabiniza ister bilgisayardan ister telefondan girin; otomatikten 280 karakter siniriyla yazmaya baslayacaksiniz.

Twitter'dan konuyla ilgili yapilan aciklama ise soyle:

"Eylul ayinda dunyadaki herkesin tek bir Tweet’le kendini daha kolay anlatabilmesi icin 140 karakter limitini artiran bir test uygulamaya baslamistik. Amacimiz, Twitter’i Twitter yapan hiz ve ozlugu korudugumuzdan emin olarak bu degisIkligi mumkun kilmakti. Tum verilerin isiginda bu hedefimize ulastigimizi ve bu degisimi dusuncelerin bir Tweet’e sigdirilmaya calisildigi tum dillerde baslatacagimizi bildirmekten dolayi cok heyecanliyiz."


Kaynak:Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder