3 Ağustos 2018 Cuma

En iyi 10 balayı oteli

1-Kuredu Island Resort (Lhaviyani Atoll, Maldivler

Etrafını çevreleyen mercan kayalıkları, masmavi denizi ve bembeyaz kumları ile ziyaretçilerini ağırlayan otel size Maldivler’de unutmayacağınız bir balayı sunuyor. Bungalov ve villa tipi odalarda bulunan açık hava banyoları, tahta duvarları odaların içinde yer alan bambu mobilyalar tamamlıyor. Balayına gelen tatilcilerin beyaz şampanya ile karşılandığı otelde akşam yemeği için lüks istakoz menüsü, çiftlerin yunuslarla yüzebileceği özel teknede deniz gezintisi ve sualtını keşfedebilirsiniz. Partnerinizle geçireceğiniz romantik bir günün ardından Maldivler’in muhteşem günbatımınınin tadını çıkartabilirsiniz.
---




2- Hotel Six Senses Yao Noi, Phuket, Tayland

Thai Phang Nga Körfezi’nde yer alan Six Senses Yao Noi Oteli’ne ziyaretçiler deniz yoluyla ulaşmaktadırlar. 56 villa tipi odanın bulunduğu 5 yıldızlı otel, tropic bir bahçenin ortasında yer almakta ve körfez manzaralıdır. “Bütün duyularınız ile keyfini çıkartın” sloganı ile yola çıkan lüks otelde zamanınızı doğa ile büyük bir uyum içerisinde geçireceksiniz. Klasik Tai mimarisi ile dekore edilmiş villalarda her villanın kendine ait bir yardımcısı vardır. Yeni evliler ,kumsalda dinlenerek geçirdikleri günün sonunda yıldızların altında masaj yaptırabilir, palmiye ağaçlarının arasında akşam yemeği yiyebilirsiniz.
---


3-Moorea Pearl Resort & Spa, Moorea, Fransız Polinezyası

Moorea Pearl Ressort&Spa oteli, Tahiti’nin Moorea adasında yer almakta olup, palmiye ağaçlarının arasında 4 yıldızlı 92 odası ile hizmet vermektedir. Yeni evli çiftler için düzenlenen odalarda özel olarak düzenlenmiş çiçekler ve rahatlatıcı çift masajı uygulaması vardır. Aktif yaşamayı seven çiftler için gün içerisinde jet ski, yunusbalıkları ile sualtı dalışı yaptıktan sonra akşam çiftler için özel olarak hazırlanan balayı yemeğini yiyebilirler. Çiftler için özel olarak hazırlanan geceye güzel bir şişe Fransız şarabı ile romantik bir şekilde devam edebilirler.
---


4- Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island, Nassau, Bahamalar Sandals

Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island oteli, Bahamalar’da yer alan lüks bir oteldir. Italyan restoranından, Fransız mutfağına kadar geniş bir restoran çeşidi olan 5 yıldızlı otel, beyaz kumdan oluşan harika bir plajın yanında yer almaktadır. Balayı için gelen yeni çiftlere özel olarak verilen şampanya, gül yaprakları ile düzenlenmiş oda ve odaya kahvaltı servisi vardır. Genç çiftlerin yoğunluklu olarak geldiği adada çiftler, beyaz kumsalın tadını çıkartabilir, şnorkel ile dalış yapabilir ve Karayipler’in müthiş atmosferinin tadını çıkartabilirler.
---


5- Hotel Traube Tonbach, Baiersbronn, Almanya

Trabue Tonbach oteli, 170 odası ile Black Forest’da yer almakta ve harika bir orman manzarasının içinde yer almaktadır. Şık odalarda ve lüks suitlerin hepsinde yer alan balkon sayesinde yeşil manzaranın tadına varabilirsiniz. Yeni gelen çiftlere verilen çiçek, meyve tabağı ve şampanya ile kendinizi özel hissedeceksiniz. Otel’de yer alan spa salonunda özel yağ masajı yaptırabilir, romantik araba gezisine çıkabilir, at gezisine çıkabilir ya da otelde kalarak doğanın sessizliğini dinleyebilirsiniz. Akşam olduğunda da kırmızı odada gala yemeği yiyebilirsiniz.
---


6- Hotel Villa Marina Capri, Capri, İtalya

Akdeniz’de yer alan Capri Adası’nda bulunan Villa Marina Capri Oteli, 21 modern ve şık odası ile 20.yy’dan kalma bir 5 yıldızlı tatil sunmaktadır. Napoli Körfezi’nin doğal manzarasına karşı yeni evli çiftleri ağırlayan otel içerisinde “Dolce Vita” kokteylinin tadını çıkartabilir, otel çevresindeki restoranlarda romantik bir akşam yemeği yiyebilir, denizin tadını çıkartabilirsiniz.
---


7- Hotel Bayan Tree Seychelles, Mahé Adası, Seyşel Adaları

Maldivler’de yer alan Mehe Adası’nın güneybatısında yer alan otelde doğanın tadına varacak, keyfini çıkartacaksınız. Hint Okyanusu’na bakan villalarda özel havuzunuz ve verandanızın keyfini çıkartacaksınız. Otel, çiftler için özel olarak “Ayışığı Yemeği” sunmakta, özel katamaran ile “Maviyi Keşfet” turuna çıkartmakta ve çiftler için özel masaj hizmeti sunmaktadır. Şeysel’in müthiş günbatımını kayalıklar üzerinden izlerken, romantik bir ortamda şampanyanızı yudumlayabilirsiniz.
---


8- Hotel Château Saint-Martin & Spa, Cote D’Azur, Fransa

Cote D’Azur’un Fransız bölgesinde yer alan lüks otel, yeni evlenen çiftler için romantik bir tatil sağlamaktadır. Ferah ve modern dekore edilmiş odaları ile romantik bir tatil vaadeden otelde gün içerisinde lavanta bahçelerinde dolaşabilir, zeytin ağaçları altında dolaşabilir, otelin spasından yararlanabilirsiniz. Çiftler için verilen bakım ve güzellik hizmetinden yararlanabilir, taş masajı yaptırabilir ve meditasyon kurslarından yararlanabilirsiniz. Akşamları “Le Saint-Martin” restoranında iki Michelin yıldızlı şef Yannick Franques tarafından hazırlanan romantik yemeği yiyebilirsiniz.
---


9- Lizard Island Resort, Queensland, Avusturalya

Avusturalya’nın Queensland bölgesinde yer alan ve Barrier Reef’e kıyısı olan otelde 40 lüks villa bulunmaktadır. Sualtı dalgıçları ve şnorkel yüzücüleri tarafından çok popüler olan bölgede romantik çiftler için kumsalda piknik yapabilir, eşsiz çiçek bahçelerini keşfedebilir ya da korumaya alınmış doğal güzelliklerin tadını çıkartabilirsiniz. Kumsalda akşam yemeği konsepti ile 7 farklı menü içerisinden istediğinizi seçebilir ve kumsalda balayı ziyaretçileri için hazırlanan konseptte yemeğinizi yiyebilirsiniz.
---


10- Ulusaba Private Game Reserve, Kruger National Park, Güney Afrika Cumhuriyeti

Afrika’nın uçsuz bucaksız ormanlarının arasında yer alan otel, balayı için gelecek çiftlere doüanin ortasinda unutamazacağı bir tatil vaadediyor. Afrika atmosferini yansıtan mobilyalar ile dekore edilmiş otelde hem modern hem de geleneksel bir atmosferde kalacaksınız. Balayı için gelmiş olan çiftler, açık havanın altında özel havuzun tadını çıkartabilir, spa hizmetinden faydalanabilirler. Otelin sağladığı safari hizmeti sayesinde Afrika’da unutamayacağınız bir macera yaşayacaksınız. Seçilen oteller, trivago adresinde iyi yorum almış ve balayı çiftleri için uygun olan otellerdir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder