28 Temmuz 2017 Cuma

Başakşehir'in tribünleri doluyor

Basaksehir'de 5 bininci kombine bugun satildi.



Turk Futbolu'nu Sampiyonlar Ligi on elemesinde temsil eden Medipol Basaksehir, basari basamaklarini bir bir tirmanirken, futbolseverler de destegini artirdi.

Club Brugge deplasmanindan avantajli skor ile donen Istanbul ekibinde son 2 gun icinde kombine bilet satislari hiz kazandi. Satislar acilir acilmaz, bu sezon 1 ay icinde gecen sezona oranla kombine satisi yaklasIk 4.5 kat artti.

TARAFTAR KITLESI OLUSTU

Gecen sezon basinda 1200 olan rakam bugun mesai bitiminde simdiden 5 bin oldu.

Super Lig'i ikinci sirada tamamlayan ve yaptigi transferlerle bu sezon hedefi sampiyonluk olarak koyan M. Basaksehir, Avrupa'da da ilk hedef olarak turu gecip Avrupa kupalarinda kalmayi planlarken, futbolseverler de takima destek olmak icin seferber oldu. Basaksehir yonetimi taraftarlarin ilgisi karsisinda Dogu tribununu de kombine satisina acmayi planliyor. Bati tribununde 5 bin kisilik kombine bilet satilirken, toplamda 7-8 bine ulasmak hedefleniyor. 17 bin 500 kisi kapasiteli stadin sadece kombineler sayesinde her mac yarisi dolu olacak. Mactan maca satilacak biletlerle Basaksehir sezon boyunca yuksek bir taraftar toplulugu yakalayacak gibi gorunuyor.


Kaynak:Fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder