28 Temmuz 2017 Cuma

Can Topsakal'dan Lucescu açıklaması: Olumlu...

'Lucescu ismi dogru. Ust akil olarak istiyoruz. On gorusme yapmak icin gidiyorum. Anlasirsak baskanimiz da gorusecek. Ben ilk gorusmeyi yapmaya gidiyorum' diye konusan Galatasarayli yonetici Can Topsakal gorusmeyi tamamladi. Topsakal gorusmelerin olumlu gectigini soyledi.


Galatasaray'da yoneticilik yapan Can Topsakal 'Ust akil' olarak Lucescu ile gorusecegini soylemisti. Gorusmeleri tamamlayan Sari-Kirmizili yonetici Rumen hocandan olumlu cevap aldi.
Rumen teknik adamla dun Bukres'te ozel bir gorusme yapan Galatasaray Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi ve Genel Sekreteri Can Topsakal, Lucescu'nun tekliflerine sicak baktigini soyledi.
Yaptiklari gorusmede planlarini deneyimli teknik adama aktardigini dile getiren Topsakal, "Lucescu, teklifimize olumlu yaklasti. Takimla ilgili detayli bilgi talep etti ve 3-4 gun sure istedi. Onumuzdeki hafta basinda sonuc netlesmis olur." diye konustu.
Lucescu'ya, teknik direktor Igor Tudor uzerinde genel koordinatorluk gorevi onerdiklerini soyleyen Can Topsakal, Tudor'un bu calismalarla ilgili gorusu konusunda ise, "Tudor yonetimin bu fikrine olumlu bakmasa, zaten bu yeni organizasyon yapisi icin gorusmeleri yapmazdik." yorumunda bulundu.


Kaynak:Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder