31 Temmuz 2017 Pazartesi

Beşiktaş, Real Betis'le 1-1 Berabere Kaldı

Yeni sezon hazirliklarini surduren BesIktas, Real Betis'le oynadigi macta 1-1 berabere kaldi. Siyah-beyazlilar, oynadigi 5 macta da galip gelemedi.


Ispanya'da hazirliklarini surduren BesIktas, Real Betis ile karsi karsiya geldi. BesIktas mactan 1-1'lik beraberlikle ayrildi.
BesIktas dakika 30'da Tosic'in attigi golle macta 1-0 one gecti. 74. dakikada ise Matias Nahuel frikikten topu aglarla bulusturdu. Mucadele baska gol olmadi ve mac 1-1 sona erdi.
BESIKTAS 5 MACTA 13 GOL YEDI

BesIktas daha once Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalmis ardindan Cin'de oynadigi Schalke 04 karsilasmasini 3-2 kaybetmisti. Siyah-beyazli takim Ispanya'da oynadigi Valladolid macini 2-2, Real Betis macini 1-1 berabere tamamlarken Las Palmas karsisinda 4-1 kaybetti. BesIktas bu maclarin tamaminda kalesinde gol gordu. Siyah-beyazli takim bes mac sonunda kalesinde 13 gol gordu.

BesIktas 3-3 F.Sittard
BesIktas 2-3 Schalke 04
BesIktas 2-2 Valladolid
BesIktas 1-4 Las Palmas
BesIktas 1-1 Real Betis
TOSIC 2 GOL ATTI

Hazirlik asamasinda BesIktas adina en golcu isimler arasinda Dusko Tosic yer aldi. Sirp oyuncu iki gol atarken Cenk Tosun yine iki gol atti. Diger golleri Oguzhan, Caner, Sedat, Atiba, Mustafa Pektemek kaydetti.
PEPE ILK KEZ SAHAYA CIKTI

BesIktas'in Real Betis ile Municipal de la Linea Stadi'nda karsi karsiya geldigi macta yeni transfer Pepe ilk kez BesIktas formasi giydi. Kampa gec katilan Ricardo Quaresma da ilk 11'de sahaya cikti.
TALISCA FORVET OYNADI

Forvet hattinda arayislarini surduren BesIktas'ta teknik direktor Senol Gunes, Real Betis macinda Anderson Talisca'ya bu gorevi verdi.
Hafif sakatligi bulunan Cenk Tosun kadroda yer almazken, Mustafa Pektemek ise yedek olarak maca basladi.





Kaynak: Sporvadisi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder