18 Temmuz 2017 Salı

Daha fazla bebegimiz olamaz


'Daha fazla bebeğe sahip olmalıyız!' Cambridge Düşesi, William'ın üçüncü çocuğunu seveceğini şaka yapıyor - Varşova'daki göz kamaştıran bir bahçe partisinde bir başka cesur yaka ile vaat etmeden önce






Cambridge Dük ve Düşes, George ve Charlotte'la zaten ellerini doldurmuş olabilir - ancak Kate, yeni doğanlar için tasarlanmış bir hediye verildikten sonra üçte birini seveceğini ima etti.
Kate, Kraliçe'nin onuruna bir bahçe partisi için göz kamaştırıcı bir fildişi kıyafet giymesinden sadece birkaç saat önce Varşova'daki bir resepsiyonda küçücük bebekleri yatıştırmak için tasarlanan sevimli bir oyuncak önerildikten sonra başka bir çocuğa sahip olma konusunda spekülasyon yaptı.
Pazartesi günü gerçekleşen iş etkinliği sırasında şu an için teşekkür ederim Kate kocasına döndü ve gülerek şöyle dedi: "Sadece bebek sahibi olmamız gerekecek."
Daha sonra çift, odanın model Joanna Krupa'nın da bulunduğu bir bahçe partisinde omuzları ovuşturdu. Düşes, Polonya tasarımcısı Gosia Baczynska'nın "Polonya moda sahnesinin çarşısı" olarak adlandırdığı keskin bir yaka ile bir elbise giydi.
Kate, Buckingham Sarayı'ndaki Kral Kraliçesi ve Kraliçe için bir devlet ziyafeti için benzer bir yaka ile tozlu, pembe ısmarlama bir Marchesa elbisesi giydikten sadece bir hafta sonra gelir.


Kaynak:dailymail.co.uk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder