16 Temmuz 2017 Pazar

Gülen ve Darbeci Komutanların Yer Aldığı Afişi Vatandaşlar Paspas Yaptı

Antalya'da FETO elebasi Fetullah Gulen ve darbeci komutanlarin yer aldigi afisi vatandaslar ayaklariyla cignerken, bazilari ise tukurerek tepkisini dile getirdi.





Antalya'da bir vatandas, FETO elebasi Fetullah Gulen ve darbeci komutanlarin yer aldigi afisi, vatandaslarin ayaklarinin altina serdi. Antalyalilar ise yerde gordukleri Gulen ve darbeci komutanlari ayaklariyla cigneyip, yuzlerine tukurdu.
BAZI VATANDASLAR TUKUREREK TEPKI GOSTERDI

15 Temmuz Sehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gunu kapsaminda tum Turkiye'de baslatilan demokrasi nobetlerinde, Antalya'da bir vatandasin Cumhuriyet Meydani'na koydugu afis, gorenlerin dikkatini cekti. 15 Temmuz sehitlerinin isim ve resimlerinin yer aldigi afisin hemen altina konulan ve uzerinde bir kopegin kafasina monte edilmis Fetullah Gulen resmi ile darbeci komutanlarin yer aldigi afisi fark eden vatandaslar, afisin uzerinden yuruyerek gecmeyi tercih etti. Bazi vatandaslar afis uzerindeki resimleri uzun sure cignerken, bazilari ise tukurerek tepkisini dile getirdi.


"HER ZAMAN BASILSIN DIYE YERLERE KAZIMAK LAZIM"

Yapilan afisin gencler icin buyuk onem tasidigini belirten Yavuz Selim isimli genc, "Yapan cok guzel yapmis. Takdir ettim. Vatan hainlerinin her zaman bu sekilde belirtilmesi gerekiyor. Cunku genclerimizin bakis acilari farkli. Vatanimiza, milletimize bunu yapanlari genclere gosterip bilinclendirmemiz lazim. Aslinda yerlere kazimamiz lazim, her zaman basilsin" dedi.


Kaynak:Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder