18 Temmuz 2017 Salı

İstanbul'daki şiddetli yağış ulaşımı vurdu

Istanbul'da etkili olan siddetli yagis ulasimi olumsuz etkiliyor. Yagis nedeniyle deniz ulasimi ve rayli sistemlerde iptaller yasaniyor.
sefer iptal.jpg




Istanbul'da gece baslayip ve ozellikle sabah saatlerinde etkili olan saganak nedeniyle deniz ulasimi ve rayli sistemlerde iptaller yasaniyor.
Alinan bilgiye gore kentte gece saatlerinden itibaren etkili olan gok gurultu kuvvetli yagmur, trafikte aksamalara neden oluyor.

Yogun yagis nedeniyle T1 Kabatas-Bagcilar Tramvay Hatti seferleri yapilamiyor. M1 Hafif Metro Hatti'nda da seferler Otogar- Kirazli ve Bakirkoy-Ataturk Havalimani istasyonlari arasinda yapiliyor.

Ayrica, Istanbul Deniz Otobuslerinin (IDO) Bostanci,Yenikapi, Marmara Adasi ve Avsa Adasi arasindaki deniz otobusu, Bandirma ve Yenikapi arasindaki hizli feribot seferlerinin bazilari yapilamadi.

IDO'nun 13.00'teki Yenikapi-Bandirma hizli feribot, 14.00'teki Avsa-Marmara/Yenikapi-Bostanci deniz otobusu, 15.00'teki Avsa-Marmara/Avcilar-Yenikapi-Bostanci deniz otobusu seferleri de iptal edildi.
AVRASYA TUNELI TEK TARAFLI KAPATILDI
Asiri yagisin ardindan Avrasya Tuneli Anadolu-Avrupa Yonu olumsuz hava kosullari nedeniyle gecici sureyle trafige kapatildi.



Kaynak:NTV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder