20 Temmuz 2017 Perşembe

Muğla'da FETÖ'cü hainlerin talebine ret.

FETO'nun darbe tesebbusu sirasinda Cumhurbaskani Erdogan'a yonelik suikast girisiminde mahkeme heyeti, saniklar ve avukatlarinin yeni bilirkisi ve balistik uzmanin dinlenmesi ile olay yerinde kesif yapilmasi taleplerini kabul etmedi..



Fetullahci Teror Orgutu'nun (FETO) darbe tesebbusu sirasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a yonelik suikast girisimi ve 2 polisin sehit edildigi saldiriya iliskin 3'u firari, 44'u tutuklu 47 sanigin yargilandigi davanin ucuncu durusmasinda ara kararini aciklayan mahkeme heyeti, saniklar ve avukatlarinin taleplerini reddetti.

Mugla 2. Agir Ceza Mahkemesinde gorulen durusmada, mahkeme heyeti ara kararini acikladi.

Mahkeme Baskani Emirsah Bastog, 13 Temmuz'dan bu yana devam eden ucuncu durusmada sanik ve sanik avukatlarinin tevsi tahkikat ve katilma taleplerinin alindigini soyledi.

Bastog, catismada aracinin zarar gordugunu belirten Fevzi Onen'in davaya musteki olarak katilmasinin kabul edildigini, Memur-Sen'in ise katilma talebinin reddine karar verildigini kaydetti.

Bilirkisi incelemeleri, balistik raporlari ve tanik ifadelerinin olayi yeterince acikliga kavusturdugunu bildiren Bastog, bu nedenle sanik ile sanik avukatlarinin yeni bilirkisi ve balistik uzmani dinlenmesi ve olay yerinde kesif yapilmasi taleplerinin reddine oy birligiyle karar verildigini acikladi.

Durusmaya musteki avukatlarinin dinlenmesiyle devam ediliyor.

AA

.

Kaynak:AHaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder