6 Ağustos 2017 Pazar

Nem İstanbul'u Bunalttı, Vatandaşlar Şile'ye Kaçtı, Denizde Yer Kalmadı

Istanbul'da nemin yukselmesiyle birlikte sicaktan bunalan vatandaslar, Sile Sahili'ne akin etti. Careyi denize girmekte bulan vatandaslar, denizde kulac atacak yer bulamadi.,,



Istanbul'da nemin yukselmesiyle birlikte sicaktan bunalan vatandaslar, Sile Sahili'ne akin etti. Careyi denize girmekte bulan vatandaslar, sahilde araclarini park edecek yer bulamadi, tum bu izdiham havadan goruntulendi. Istanbul'da artan nem nedeniyle artan sicaklik vatandaslara zor anlar yasatiyor.
IGNE ATSAN YERE DUSMEZ

Asiri sicaktan bunalan vatandaslar tatil gununu de firsat bilerek sahillere akin etti. Vatandaslar serinlemek icin farkli yontemlere basvururken, bazi vatandaslar da careyi denize girmekte buldu. Sile sahilinde olusan kalabalik nedeniyle adeta igne atilsa yere dusmeyecek goruntuler olustu.

Ote yandan, yollarda arac trafigi olustu. Vatandaslar araclarini park edecek yer bulmakta gucluk cekerken, tum bu izdiham havadan goruntulendi.
YAZ BOYUNCA HER IKI HAFTADA BIR GELIYORUZ

Serinlemek icin denize geldigini belirten bir vatandas, "Oglumla birlikte geldik. Istanbul cok sicak oldugu icin geceyi cadirda gecirdik. Bir iki saatlik uyku yetti. Serinledik. Yaz boyunca her iki haftada bir geliyoruz buraya" dedi.

"SICAKLARDAN BUNALDIK"

Baska bir vatandas ise, "Ilk defa denize giriyor, kizimla geldik. Sicaklardan bunaldik. Sicaklardan durmuyor cocugum, bunaldik. Bir hafta sonumuz var onda da kendimizi buraya attik" diye konustu.

Termometreler 35 dereceyi gosterirken yukselen nem orani vatandaslara sicakligi daha da yogun hissettirdi.



Kaynak:Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder