24 Eylül 2017 Pazar

Galatasaray çok büyük oynadı !

Bursa-Galatasaray maçı öncesi çok şüphelerim vardı.Nasıl oynar nasıl oynamalı ki Bursa cidden tam da iyi oynamaya başlamıştı.



İlk yarıya kötü başladık.Bence biraz daha maçı ortalamak gerekir , pas yaparak sakince başlamamız daha sağlıklı olacaktı.Bir hatada golü buldu Bursaspor.Oyun anlamında Bursaspor çok set oyununa kalmadan kontra yakalamaya çalıştı.Özellikle orta sahadaki yeni aldığı 2 oyuncusuda iyi.Badu ve Agu yu oyun anlamında çok beğeniyorum.Ancak Bursaspor ileride çok sıkıntı çekmekte.

----*İlk yarı dediğim gibi Galatasaray baskı kuralım derken bir hatada golü bulan Bursa oldu.Daha sonra ise oyunu yavaşlatmaya çalıştılar.Burada herkesle aynı fikirdeyiz bence.Bir faul oldu direk yerdeler.Hakemde biraz buna zemin hazırladı.Yinede 30-35 ten sonra Galatasaray iyi oynamaya başladı diyebiliriz.

-*İkinci yarıda Galatasaray tamamiyle oyunu yıktı.İyi oynadı.Benim tek favori oyuncum var Galatasaray'da o da Fernando bir oyuncu bu kadar yararlı olur.Nazar değmesin.Oyunun her yerinde sonuna kadar var.Defansta ileriye çıkarken pas geçişlerinde çok yararlı.Selçuk oynasın diyeceğim diyecekler ki "Ne diyorsun?" ama Selçuk oynarsa Fernando ile birlikte yararlı olacağı düşüncesindeyim.

-*Galatasaray da en şaşırdığım daha doğrusu hepimizin şaşırdığı ise Latovlevici ve Mariano nun aynı anda oyundan çıkması.Ben biraz Mariano nun çıkmasını anlayamadım ilkinden.

-*Feghouli mükemmel vurdu ve gol oldu. Diyecek çok bir şey yok.Ama oyunun içerisinde Hakemin Bursa yönünde çok karar verdiğinide eklemek gerek.Hakem eleştrilmeli...

-*Maçın istatistiklerinden bahsedelim biraz:
19 şut çeken Cimbom bunlardan 6 tanesini isabetledi.Bu çok az.
buna karşın Bursa 7 şut çekti 5 isabet kaydetti.
Galatasaray 501 pas , Bursaspor 196 pas yaptı
Galatasaray 35 orta Bursaspor 14 orta ...
Galatasaray 9 korner , Bursaspor 6 korner...

Bursa deplasmanı zorludur.Ki kaldı ki iyi bir Bursa vardı.Ama Galatasaray gücünü hissettirmesi olumlu....

Başarılar Cimbom ... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder