3 Eylül 2017 Pazar

Tatilciler donus yolunda... Bu guzergahlara dikkat

Kurban Bayrami tatili nedeniyle araclariyla memleketlerine ve turitsIk bolgelere giden tatilcilerin donus cilesi tatilin 3. gununde basladi. Kocaeli TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasina gelirken, Canakkale feribot iskelesinde yaklasIk 2,5 kilometrelik kuyruk olustu. Yarin aksam saatlerine kadar Canakkale Bogazi gecislerinde yogunlugun surmesi bekleniyor. Bayramda tatilcilerin akin ettigi Bodrum'da ise donus yogunlugu yasaniyor. Bayram donusu nedeniyle Anadolu Otoyolu Istanbul istikameti Gerede-Karabuk baglanti yolundan itibaren trafikte yogunluk var.




Istanbul yonunde donuse gecen tatilcileri tasiyan araclar, Kocaeli TEM Otoyolunda trafigi durma noktasina getirdi. Izmit Bekirdere viyadukleri ile Gultepe tunelleri arasinda baslayan yogunlukta araclar agir agir ilerliyor.

YOL DURUMU ICIN TIKLAYIN
BODRUM'DA UZUN ARAC TRAFIGI

Bayram tatili icin Bodrum’a gelenler, bugunden itibaren geldikleri illere donmeye basladi. Donus yogunlugu ise bu sabahtan itibaren giderek artti. Kibris Sehitleri Caddesi ile Emin Anter Bulvari’nda zaman zaman 1 kilometreye varan arac kuyruklari olustu. Iki kilometrelik yolu 20 dakikada tamamlayan otomobiller Milas yonune hareket etti. Milas-Bodrum Havalimani’nda ise buyuk hareketlilik yasandi. Genis guvenlik onlemlerinin alindigi havalimaninda ek ucak seferleri duzenlendi. -






Yasar ANTER/BODRUM (Mugla), (DHA)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder