19 Ağustos 2018 Pazar

Favori Güzellik Ürünleri

Günlük makyajın olmazsa olmazı olan Fondöten, rimel ,allık ve aydınlatıcı gibi ürünlerin bulunduğu listemize göz atmanı öneriyoruz.



1.Estee Lauder – Double Wear Cushion Stick Fondöten: Estee Lauder’ın Double Wear koleksiyonunun yeni koleksiyonu olan bu fondöten, makyaj artistlerinden ilham alınarak üretildi. Cilde aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazandıran Cushion Stick fondötenin uç kısmında uygulamayı kolaylaştıracak sünger bir aplikatör bulunuyor. Bu aplikatör sayesinde fondöten cildine eşit bir şekilde yayılıyor ve bütünleşiyor. 8 saate kadar kalıcı olan Cushion stick fondötenin 6 farklı renk seçeneği bulunuyor. Özellikle nemlendirici etkisi sayesinde fondöten kullanımı sonrasında oluşan kuru görüntünün önüne geçiyor.

2.Bobbi Brown - Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara: Ekstra uzun ve kalkık kirpiklere sahip olmayı kim istemez? Özel fırçası sayesinde kirpikleri dipten uca tek tek ayırıyor ve takma kirpik etkisi yaratarak gür kirpikler elde etmeni sağlıyor.

3.Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Pallette: Eğer tek bir paletim olsun bana yeter diyorsan Becca’nın Jaclyn Hill ile birlikte hazırladığı bu yüz paleti tam sana göre. Üç allık ve iki aydınlatıcıdan oluşan palet oldukça başarılı. Allıklardan birini bronzer olarak bile kullanabilirsin. Palette bulunan aydınlatıcılar ise makyaj artistleri ve bloggerlardan tam not alıyor.

4.Smashbox Photo Finish Primer: Geniş gözeneklerin görünümünü azaltırken, cildin yağ dengesini kontrol eden Smash Box photo finish primer tüm gün parlamayı engelliyor. Özellikle karma ve yağlı cilt tipine sahip olanların çok seveceği bu ürün, makyajın kalıcılığını da arttırıyor.

5.Wet’n Wild Bare It All Mat Ruj: Şeftali ve kahverengi tonlarında olan bu ruj mat yapısı sayesinde makyaj çantalarının olmazsa olmazlarından biri oldu. Kalıcılığı ve uygun fiyatı ile çok tercih edilen wet’n wild Bare it All ruj koyu renk göz makyajları ile muhteşem ikili olacak.

6.NYX- Hd Pudra: HD özelliğe sahip makyaj ürünleri günlük kullanıma uygunluğu ile çok seviliyor. Ürünü kullandığında normal bir pudraymış gibi görünse de farkını fotoğraf ve videolarda anlayabileceksin. HD ürünlerin en önemli özelliği, Hd özellikli fotoğraf ve videolarda cildinizin sağlıklı ve kusursuz çıkmasını sağlamasıdır. NYX HD pudra ise hem fotoğraf ve videolarda cildinin kusursuz görünmesini sağlarken, hem de makyajını sabitleyecek ve gözenek görünümünü en aza indirecek.

Alıntı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder