2 Eylül 2018 Pazar

Galatasaray Neden iyi oynayamıyor ?

Fatih Terim ile 3/3 yapan Galatasaray , Trabzonspor karşısında 4-0 yenildi.Yazımızda sırayla durumlardan bahsetmek istiyorum.




Terim Doğru 11 çıkarmıyor ?
-Sinan ve Onyekuru Galatasaray'da 11 oynayacak oyuncular değil.Rotasyonda bile ben kullanmam bunları.Bir futbolcu bir gol attığında iyi futbolcu olmaz.Futbol da devamlılık ve 90 dakika boyunca oynadığınız mücadeleniz önemlidir.

Taraftar Terim'in arkasında ne kadar durur ?
-Bunu açıkcası bende merak içerisinde bekliyorum.Ama bence fazla durmaz.Hele ki Şampiyonlar liginde gene o 4 gol yemeler başlarsa...Taraftar başarı ister ama öncelikle iyi bir oyun bekler.En azından seneye için iyi bir oyun ama Galatasaray'da bu ışık bence şu anlık yok.

Transfer Neden yapılamadı ?
-Son güne bırakırsanız yapamazsınız.Son gün alınan oyuncudan ne beklersiniz.Sene başında antreman yapmayan , yanında kim oynayacağını bilmeyen , birbirine pas dahi atmayan bir oyuncu gelip 4.haftadan ne yapabilir.Ya 1.sınıf dediğimiz oyuncu alırsınız , yada aldığınız oyuncu elinizde patlar.Birde Beşiktaş'tan Vagner Love söylentileri çıkınca Taraftar deliye döndü , diyebiliriz.Ki Love kim yaa ? Galatasaray'da nasıl oynayacak ....

Milli takım arası ne olur ?
Galatasaray bu arayı çok çok iyi değerlendirmek zorunda.Ama oyun ve duruş anlamında herhangi bir planımız yokken neler yapabilir bilemiyorum.Fatih Terim keşke duysa şunu demek isterim , Hocam orta sahada koşan basan takım gerek , durup bekleyen takım değil. Maicon evet hatalı oynuyor ama orta saha eğer TrabzonSpor maçı gibi yumuşak olursa , böyle daha çok gol yeriz.Hatayıda Maicon ve Ahmet'ten buluruz.Zira Ahmet iyi niyetli oynuyor çocuk ... Biraz daha morel verilmeli....

Şampiyon olabilirmiyiz ?
-Şu oyunla imkansız.Ancak tabiki Ligin kalitesi ortada...Allahtan İngiltere liginde değiliz....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder