22 Temmuz 2017 Cumartesi

Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Sohbetin Class Yeri ! Sohbet Et.

Fenerbahce Sturm Graz maci icin geri sayim basladi. UEFA Avrupa Ligi 3. On Eleme Turu mucadelesinde Avusturya ekibi ile deplasmanda karsilasacak olan Fenerbahce, macin hazirliklarina basladi. Avrupa Kupasi'nda bir sonraki tura yukselebilmek icin rakibi Sturm Graz'i devirmek zorunda olan Sari Lacivertli ekip, rovansi ise agustos ayinda oynayacak. Peki, Fenerbace Sturm Graz maci ne zaman, hangi kanalda, saat kacta canli izlenebilecek? Iste, konuyla ilgili detayli bilgiler



Fenerbahce Sturm Graz maci ile Avrupa Ligi yolculuguna yon verecek olan Sari Lacivertli temsilcimiz, ilk maci alabilmek icin deplasmana, Avusturya'ya yolculuk edecek. Sturm Graz'in evinde galibiyet mucadelesi verecek olan Fenerbahce, bu mucadeleden avanatajli bir sekilde donmeyi amaclayacak. Peki, Fenerbahce Sturm Graz maci ne zaman, saat kacta, hangi kanalda canli izlenebilecek? Iste, detayli bilgiler
FENERBAHCE STURM GRAZ MACI NE ZAMAN, SAAT KACTA, HANGI KANALDA ?
Temsilcimiz Fenerbahce, 27 Temmuz Persembe gunu saat 20:00'da Avusturya ekibi Sturm Graz ile UEFA Avrupa Ligi 3. On Eleme Turu ilk macina cikacak. Sturm Graz Fenerbahce mucadelesi Beinsports'tan canli yayinlanacak. Rovans maci ise 3 Agustos tarihinde oynanacak.
STURM GRAZ'DA SON DURUM NEDIR?
Fenerbahce'nin UEFA Avrupa Ligi 3. on eleme turundaki rakibi Avusturya ekibi Sturm Graz oldu. Sturm Graz ile ilk maci 27 Temmuz Persembe gunu deplasmanda; rovans macini ise 3 Agustos Persembe gunu Ulker Stadyumu Fenerbahce Sukru Saracoglu Spor Kompleksi'nde oynayacagiz.
Isvicre'nin Nyon kentinde gerceklestirilen kura cekiminde Takimimizin rakibi Avusturya ekibi Sturm Graz ile Karadag takimi Mladost Podgorica eslesmesinin galibi olmus, iki takim arasindaki ilk maci Avusturya ekibi kendi evinde 1-0 kaybetmisti.
Karadag'in baskenti Podgorica'da oynanan rovans macinda Avusturya temsilcisi, 33. dakikada Thorsten Rocher ve 39. dakikada Philipp Zuleckner'in golleriyle ilk yariyi 2-0 onde tamamladi. Ikinci yarinin basinda 46. dakikada Deni Alar ile farki 3'e cikaran Sturm Graz, sahadan 3-0 galip ayrildi ve UEFA Avrupa Ligi 3. on eleme turunda Fenerbahce'nin rakibi oldu.
Teknik direktor Franco Foda yonetimindeki Sturm Graz, 2017-2018 sezonunda Avusturya Bundesliga’daki ilk macini 23 Temmuz Pazar gunu St.Polten ile kendi evinde oynayacak.
Fenerbahce'nin UEFA Avrupa Ligi 3. on eleme turundaki rakibi Avusturya temsilcisi Sturm Graz, 2000'li yillarin basinda yakaladigi basarili performansin son senelerde uzaginda kaldi.

Sari-lacivertlilerin rakibi Sturm Graz, 1974 yilina basladigi Avrupa kupalarinda bugune dek 120 maca cikti.

En buyuk basarilarini Avrupa Kupa Galipleri Kupasi'nda (1975-1976) ve UEFA Kupasi'nda (1983-1984) ceyrek final oynayan Avusturya temsilcisi, 2000'li yillarin basinda UEFA Sampiyonlar Ligi'nde aldigi sonuclarla dikkati cekti.

UEFA Kupasi sampiyonu olan Galatasaray'la 2000-2001 sezonunda UEFA Sampiyonlar Ligi'nde grup asamasinda eslesen Sturm Graz, iyi bir performans ortaya koydu.

Galatasaray'i sahasinda 3-0 yenip Istanbul'da 2-2 berabere kalan Sturm Graz, Rangers ve Monaco'nun da oldugu gruptan lider olarak ust tura yukseldi. Avusturya ekibi, bir sonraki grup asamasinda ise Valencia, Manchester United ve Panathinaikos'un oldugu grupta 3. olarak ceyrek finalin kapisindan dondu.
Sturm Graz, 1998-2001 yillari arasinda 3 sezon ust uste UEFA Sampiyonlar Ligi gruplarinda yer aldi.

Avusturya temsilcisi son yillarda ise Avrupa'da iyi bir performans ortaya koyamiyor. Sturm Graz, 2011-2012'de UEFA Avrupa Ligi gruplarinda yer aldiktan sonra, bu organizasyona 2013-2014 ve 2015-2016'da on eleme turunda veda etti.

LIGDE 3 SAMPIYONLUK

Sturm Graz, Avusturya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 3 kez mutlu sona ulasti.

Avusturya'da Rapid Wien, Austria Wien ve Salzburg'dan sonra gelen Sturm Graz, ilk sampiyonlugunu 1997-1998 sezonunda yasadi. Sturm Graz, tarihinin en iyi sezonlarini yasadigi donemde, 1998-1999'da da mutlu sona ulasti. Sturm Graz, 2010-2011 sezonunda ise Avusturya Bundesliga'da 3. kez sampiyonluk kursusune cikti.

Sonraki yillarda zirvenin oldukca uzaginda kalan Sturm Graz, geride kalan sezonu Salzburg'un 21 puan gerisinde 3. sirada bitirerek UEFA Avrupa Ligi vizesi aldi.

Sturm Graz, 2. on eleme turunda Karadag ekibi Mladost karsisinda sahasindaki ilk maci 1-0 kaybetmesine ragmen rovansta 3-0 galip gelerek Fenerbahce'nin rakibi oldu.

Teknik direktor Franco Foda yonetimindeki Graz sehrinin takimi, 2017-2018 sezonunda Avusturya Birinci Futbol Ligi'ndeki ilk macini 23 Temmuz Pazar gunu St.Polten ile oynayacak.

SADECE GALATASARAY'LA ESLESTI

Sturm Graz, tarihinde daha once iki kez Galatasaray'la eslesti.

Avusturya temsilcisi 2000-2001'de UEFA Sampiyonlar Ligi, 2009-2010 sezonunda ise UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a rakip oldu.

Oynanan 4 macta ikiser galibiyet ve beraberlik alan Sturm Graz, Galatasaray'a galibiyet sansi tanimadi.

FENERBAHCE, 3. KEZ AVUSTURYA TAKIMLARIYLA�

Fenerbahce, Avrupa kupalari tarihinde 3. kez Avusturya takimlariyla eslesti.

Ilk kez UEFA Sampiyonlar Ligi'nde 1996-1997 sezonunda grup asamasinda bir Avusturya takimiyla eslesen sari-lacivertliler, Rapid Wien'le oynadigi maclarda sahadan 1-1'lik beraberlik ve 1-0'lik galibiyetle ayrildi.

Fenerbahce, 2013-2014 sezonunda UEFA Sampiyonlar Ligi 3. on eleme turunda Salzburg karsisinda ilk macta deplasmanda 1-1 berabere kalmis, rovansi Istanbul'da 3-1 kazanmisti.

Sari-lacivertliler, Avusturya takimlariyla oynadigi 4 macta ikiser galibiyet ve beraberlik elde etti.

EN ETKILI OYUNCUSU ALAR

Sturm Graz'in en etkili oyuncusu olarak forvet Deni Alar on plana cikiyor.

Avusturyali oyuncu, gecen sezon ligde 34 macta 16 gol atarak gol kralligi yarisinda, Austria Wien'de 17 kez fileleri havalandiran Olarenwaju Kayode'nin ardindan ikinci sirada yer aldi.


Kaynak:Hürriyet



Sohbetin Class Yeri , Sohbet et , Arkadaş bul 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder