8 Ağustos 2017 Salı

Erdoğan'dan Oğan'ın sözlerine sert tepki

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, AK Parti eski MKYK uyesi Ayhan Ogan'in "Yeni bir devlet kuruyoruz" sozlerine tepki gosterdi. Erdogan, Ogan'in sozleri icin "hepsi hikaye" nitelemesinde bulundu.




Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, AK Parti eski MKYK uyesi Ayhan Ogan’in, “Yeni bir devlet kuruyoruz” sozleriyle ilgili olarak "Bizim Turkiye Cumhuriyeti devletinden baska hicbir devletimiz yoktur. Kim ne derse desin hepsi hikaye" diye konustu.
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan 'Simdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, begenin begenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdogan’dir' diyen eski AK Parti Merkez Karar ve Yonetim Kurulu (MKYK) uyesi Ayhan Ogan hakkinda aciklama yapti.
ERDOGAN: KIM NE DERSE DESIN
Erdogan, Rize'de yaptigi konusmada  "Bu dortlu AK Parti'nin manifestosudur. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bizim Turkiye Cumhuriyeti devletinden baska hic bir devletimiz yoktur. Kim ne derse desin? Hepsi hikaye. Ben size partinin genel baskani ayni zamanda Cumhurbaskani olarak manifestomu soyluyorum. Insallah Turkiye Cumhuriyeti devletimizi cok daha guclu hale getirmenin gayreti icerisindeyiz. Bunu da basaracagiz." diye konustu.
BAHCELI DE TEPKI GOSTERMISTI
MHP Genel Baskani Devlet Bahceli, "Neymis, “15 Temmuz’dan sonra yeni bir devlet kuruluyormus. Baska, “begensek de begenmesek de kurucusu Sayin Erdogan’mis. 16 Nisan halk oylamasindan once, Cumhurbaskani’nin bir basdanismani “halk kendi devletini kurmak icin adim atiyor” demisti, hatirladiniz mi? Elbette bu vahim iddialara Sayin Cumhurbaskani’nin oncelikle cevap vermesi en dogru ve akilci olanidir. Nitekim devletin basi bellidir" diyerek Erdogan'i aciklama yapmaya davet etmisti.


Kaynak:İnternethaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder